Diziler & Filmler Favori Elite karakteriniz hangisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Favori Elite karakteriniz hangisi? Marina Lu Carla Nadia Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Favori Elite karakteriniz hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 553 cevap paylaştı. son sezon izlemedim çok zaman geçince kopuyor adam diziden 1 0 Yorumla
BuseDesuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl dizinin diger diziden en buyuk farki dizide iyi karakter yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Carla'nın seks fantazileriLu'nun kıskançlıklarıMariana'nın talihsizliğiNadia'nın hristiyanlaşması :)) 0 0 Yorumla
SKaragöz Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl bu carla ne karı amaa 1 4 Yorumla Soran +1 yıl hiç sorma :) Yorumla SKaragöz +1 yıl ama ben lu seviyom Yorumla Soran +1 yıl niye Yorumla SKaragöz +1 yıl o daha etkili geliyor Yorumla
Sfhbdfgd Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kizlarin guzel olmasi moralimi bozuyor mk 1 7 Yorumla betlsnmzz +1 yıl sen çirkinini bulursun Yorumla Sfhbdfgd +1 yıl Ben guzel istiyom ama bana bakmaz guzeller Yorumla betlsnmzz +1 yıl o pek tipe bakmıyo Yorumla Sfhbdfgd +1 yıl Bana cirkin kiz bile bakmaz guzel nasil baksin Yorumla betlsnmzz +1 yıl ıy @mk özgüven sıfır Yorumla Sfhbdfgd +1 yıl Ozguvenim yuksektir ama bakmiyorlar ben sadece olani soyluyorum Yorumla Sfhbdfgd +1 yıl Bakarlar desem sacma olur bakmiyorlar cunku gercekler bunlar Yorumla
TidusLeonhart Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl offf carlaaaa offfffffffffffffffffff 0 0 Yorumla
xhgahsdas Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Elit konusu nedir? 0 1 Yorumla xhgahsdas +1 yıl elite* Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 310 cevap paylaştı. carla bebeğimsu 0 0 Yorumla
betlsnmzz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl lu tabi ki 2 7 Yorumla SKaragöz +1 yıl biliyorsunnnnnnnn Yorumla betlsnmzz +1 yıl neyi Yorumla SKaragöz +1 yıl ağzının tadını Yorumla betlsnmzz +1 yıl ben erkekleri seviyorum beyefendi aa Yorumla betlsnmzz +1 yıl lu sadece daha sempatik geliyodu ve daha güzel tabi Yorumla SKaragöz +1 yıl çok yanlış anlıyorsun beni. s Yorumla betlsnmzz +1 yıl olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
son sezon izlemedim çok zaman geçince kopuyor adam diziden
dizinin diger diziden en buyuk farki dizide iyi karakter yok
Carla'nın seks fantazileri
Lu'nun kıskançlıkları
Mariana'nın talihsizliği
Nadia'nın hristiyanlaşması :))
bu carla ne karı amaa
hiç sorma :)
ama ben lu seviyom