#movie_colic

Filmden ziyade belgeseller ilgimi çeker bu konuda.. araştırmaların nasıl yapıldığını, bırakılan ya da bırakılmayan izleri, katillerin psikolojilerini anlatan belgeseller çok güzel geliyor.. film olarak da birebir yaşanmış hikaye olması halinde hoşuma gidiyor..
Bak anne olmadan önce yani 24 yaşına kadar hiç durmaksızın bütün seri katil film ve dizilerini seri seri hepsini kitaplarını vs okudum yaladım yuttum. Cok heyecan verirdi cok severdim hele hele gerçek hikaye olunca izlemeyi araştırmayı okumayı her türlü hepsini izledim. Sonra olan oldu yaş geldi Kemal’e erdi derken yuva kuralım çocuğa karışalım derken çocuklar oldu ve ben en ufak bir gerilim filmini kaldıramaz oldum bırak korkuyu gerilim bile izleyemiyorum. Galiba annelik duygularım buna izin vermiyor artık. Yalnız cooooook merak ettim görseldeki hangi katilin filmi. ?
Çok çok sevdiğimi söyleyemem ama arada sevdiğim oyuncular olunca merak edip açarım.
Teşekkürler
Rica ederim...
Her türlü seri katil (film/dizi/parodi) itina ile izlenir. Genelde zaman paradoksu konulu ya da zaman atlamalı, time-line üzerinde etki yaratabilecek yapımları daha çok seviyorum. Yara karışık kurgu ile sunulan linear senaryolar olabilir şeyde olur ne olduğunu anlamakta zorlandığım kategorisini anlayamadım bir tür grupta var (:
Cevap
7Cevap
Merhaba,
Evet severim ama içinde mantık öğeleri olması şartıyla. Misal Seven filmi bunun güzel örneğidir.
Daha dün teksas katliamını izledim. Baya bi gerildim. Bunun dışında tepenin gözleri de baya etkiledi beni.
Gerilim en sevdiğim ama sonrasında uyku tutmaz o ayrı 😀
Tabi ki severim. Korku gerilim benim favorim.. Keyifli geceler..
Bayılırım, en çok o tarz filmleri izlerken tırsıyorum 😅
You dizisi tam aradığınız tarzda,
Önerdiğiniz varsa söyleyin
"No Country For Old Men" filmindeki "Anton Chigurh" karakterine bayılıyorum
Tabii ki korku filmleri insana heyecan veriyor senaryosu iyiyse tamamlanır
Sevmem.. hadi izlemek zorunda kaldım olduğum yerde küçülür katile söylene söylene izlerim🦀
Gerilim severim ama bu tarz değil..
Seri katil tarzında filmleri severmisin
Hayır
heyecan vermezse izlemem yani şöyle olanlar sıkıcı ama korkunç yerleri var izlemem o zaman
Sonunda şaşırtıcı bi şeyle karşılaşırsam tadından yenmez
Psikolojik gerilim olursa severim :) konusu olmalı
Kuzuların sessizliği ❤️
Evet severim heleki katil belli değilse.
Hayır izlemem aram bile olmez
oh yoo aşırı korkarım ben
çoooooook severim
peki önerebileceğin seriii katil filmi var mı?
Zodiac, Der Totmacher, Monster, Angst, Salinjaui gieokbeob, Henry: Portrait of a Serial Killer , Bunları izlemen için tavsiye edebilirim...
çok teşekkür ederim :)
Rica ederim :)
Seviyorum
hayır, genelde adam öldürmeyi tercih ediyorum
Daha mantıklı
Bayılırım
Cook
Çok severim
Sevmem korkarım 😳
Otobiyografi olanları evett
severim
Bayılırım