-Army of the Dead -Terminator Genisys -Ghost In The Shell -Priest -Cowboys & Aliens -Batman Returns -Batman (1989) -Hanna -Kill the Irishman -The Guardian -Let Me In -The Italian Job -The Losers -Spy Game -Prince of Persia: The Sands of Time -Wrath of the Titans -Clash of the Titans -Wanted -365 Days -Sherlock Holmes: A Game of Shadows -Sherlock Holmes -Taken 3 -Taken 2 -Taken -Watchmen -Cowboys & Aliens -Banlieue 13 -Lion of the Desert -A Life of Speed: The Juan Manuel Fangio Story -Perfume: The Story of a Murderer -Psycho -The Lighthouse -IT Chapter 2 -Ad Astra -A Quiet Place -Danger Close: The Battle of Long Tan -Four Brothers -Dark Waters -Midway -Addicted -Jojo Rabbit -Underwater -Bad Boy 3 -Scary Stories To Tell In The Dark -The Invisible Man -Just Mercy -Jumanji The Next Level -Rampage -The Gentlemen -Guns Akimbo -El Hoyo -1917 -Star Wars Episode 9: The Rise of Skywalker -Contagion -The Current War
İç ısıtan bir yapım denildiği zaman Senin Hikayen filminden başkası olamaz bana göre. Film o kadar başarılı ki insanı izlerken hem imrendiriyor, hem güldürüyor hem de üzüyor bu arada izlerken cidden keyif alırsın yani ben izlerken aldım keyifli seyirler dilerim.
Size önerebileceğim filmlerden birisi fight club tır bu filmi izlediğiniz andan itibaren ekrana kilitlenecek siniz yani benden söylemesi çayınızı veya kahvenizi aldıktan sonra filmi izlemeye devam edin ve keyfini çıkarın.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fight Club bir kült yapımdır. Onu izlememiş olabilir miyim ya
Intouchables / Can Dostum filmini öneriyorum. Gerçekten insanın içine işleyen harika bir filmin. Arkadaşlığın, sevginin ve dostluğun ne anlama geldiğini gösteren güzel bir yapım. Muhakkak öneririm.
wanda vision, saksı olmanın faydaları,47 ronin, leon sevginin gücü (Uyarı ! çok az yabancı film türkçe dublaj izlenebilir) çok film izledim ama son yıllarda izlemiyorum pek aklıma bunlar geldi sanki en iç ısıtıcı olanları hatırlayamamanın burukluğuyla bunlar izlenebilir (bu cümleden bu filmler yetersiz gibi anlaşılmasın bence hepsini izlemişsindir)