Selamün Aleyküm Mine Çayıroğlunun Gençliği Nasıldı 😊 Güzel mi? Görüşümü Söyleyim Evet Çok Güzel Rabia Hazretleri filmi etkiledi?

Öncelikle Cümleten Selamün Aleyküm Hayırlı Sabahlar Allah'ın Rahmeti Bereketi Üzerinize Olsun İnşallah Amin 🙏🏻 Mine Çayıroğlu nu Bilenler Biliyordur Kim Olduğunu Bende Yeni Öğrendim tam olarak 1990 larin Başarılı oyuncusu Aslında 80 lerin ortaları Filmleri de var ama asıl 90 larda Daha çok bilinmeye başladı Özellikle Dini Film Olan Rabia Adviyye Hazretleri Dini Film Bilenler Hemen Bilirler Resimleri Paylasacam Alta Filmde ve gerçekte diye Oyunculuğu Gerçekten Çok Başarılı 👍🏻😊 Rabia Adviyye Hazretleri Rolü Beni Çok Etkiledi Bugün izledim 2 saat önce bitti TGRT Belgesel Kanalında Orda Güzelliği Aşırı Masumluğu ile Dikkat Çekiyor 😊 Ben Etkilendim doğrusu Herneyse Bu Kadının Gençliği Nasıldı Sizce Güzel mi? Yalnız Şunu Söyleyim O Zaman da Bu kızla Yaşıt olup Evlenmek İsterdim Maşallah da Çok Güzel di Ama Maalesef Zaman Hepimizi Nasıl Değiştiriyor Bu kizin o zaman ki halinden tam eser kalmamış Zaman acımıyor gerçekten hiçbirimize
Selamün Aleyküm Mine Çayıroğlunun Gençliği Nasıldı 😊 Güzel mi? Görüşümü Söyleyim Evet Çok Güzel Rabia Hazretleri filmi etkiledi?
Çok Güzel
Normal
Güzel Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Not:Mine Çayıroğlu 28 Aralık 1977 Doğumlu İstanbul Doğumlu şu an 43 Yaşında Rabia Adviyye Hazretleri filmi Çekildiği 1993 Yılında 16 Yaşındaydı Keşke hep bu güzelliği ile kalsaydı