İzledim. Bence Korku Seansı serisinin en kötü filmiydi. Ben diğerleri kadar sevemedim. Yanlış anlaşılmasın kötü bir film değildi, sadece diğerleri çok daha güzeldi.
Ya herkes doğal olarak serinin diğer filmleriyle kıyaslayarak yorumlar yapıyor, haklılar da. Sonuçta uzun zamandır beklenen bir devam filmiydi. Fazla beklentiye girmeden -ki zaten beklentim azaldı- izlesem beğenebilir miyim? Sinemada izlemeyi düşünüyorum
Bilemiyorum belki sinemada izleyecek olman farklı bir hava katabilir. Bu kadar yıl bekledikten sonra ortaya böyle bir film çıkması beni üzdü açıkçası, çünkü çok uzun zamandır bekliyordum. Ama beklentin azalmış olsa bile beğenirsin bence.
Ayyy. 2 gündür sorunu atıyorum yorum yapmak için 😂😂😂. İzledim çoook güzeldi fakat biraz daha korkunç olmasını beklerdim çünkü 2. si daha korkunçtu bence fakat yinede çok beğendim.
Interstellar izlemediysen tavsiyemdir, seveceğine eminim. Lucy'de iyiydi ama izlemişsindir muhtemelen ikisini de. Ben bilim kurgu severim ama çok izlemem :)
İyi olanlarını izlemeyi dene bence. Gerçekten bambaşka bir deneyim, yine de sen bilirsin tabii. İzlemek istersen eğer bu serinin birincisini tavsiye ederim
Valla arkadaş ortamı olunca izleyebiliyorum onun dışında yanına bile yaklaşmam 😄. Annabelle 3 ve dabbe 2 izledim 1 ay etkisinden çıkamadım gece lavaboya kalktığımda tüm ışıkları açarak gittiğimi hatırlıyorum jdjdjfjd. Çok korku var mı peki yani tek başına izlenebilir mi