Diziler & Filmler Sinemada Şiirsellik Nedir? tubasueda Takip Et Xper 6 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Türkçede şiirsel gerçekçilik veya şairane gerçekçilik adı ile bilinen "Şiirsel Sinema" nasıl bir tür? Bu türde çekilen Yeşilçam filmleri hangileri? Güncellemeler+1 yıl @tubasueda#okyanustandoganzeytinagaci🌿❤️ Güncellemeler+1 yıl Selam Gençlik;)) Sinemada Şiirsellik Nedir? Cevapla Sinema Soruları Film Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ωιтcнєя Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Ayhan Işık ve Sabri Alışık filmleri bu konuda öncüdür.. 1 5 Yorumla tubasueda +1 yıl Sizden ricamız bizleri bu yönde kapsamlı bencelerle aydinlatmanizdir.🙂 Yorumla ωιтcнєя +1 yıl Vaktim oldukça ve hayatta kaldıkça yapmaya çalışacağım :) Yorumla tubasueda +1 yıl Siz sanırım acil ölmek istiyorsunuz. Ben ağzı dualı bı insanım, dilerseniz sizin için böyle bi gayrete girebilirim😋 Yorumla ωιтcнєя +1 yıl Rabbimin nasip ettiğini yaşamak boynumun borcu. Bir talebim olursa kendisi ile temasa geçebilirim :) Yorumla tubasueda +1 yıl Çekinmeyin, rahat olun Yorumla
parsiyon Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Filmin adını bilmiyorum ama repliği aklımda kalmış "Sevmekte yetmiyormuş, çok eskiden rastlaşacaktk" bu film olabilir mesela 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ayhan Işık ve Sabri Alışık filmleri bu konuda öncüdür..
Sizden ricamız bizleri bu yönde kapsamlı bencelerle aydinlatmanizdir.🙂
Vaktim oldukça ve hayatta kaldıkça yapmaya çalışacağım :)
Siz sanırım acil ölmek istiyorsunuz. Ben ağzı dualı bı insanım, dilerseniz sizin için böyle bi gayrete girebilirim😋
Rabbimin nasip ettiğini yaşamak boynumun borcu. Bir talebim olursa kendisi ile temasa geçebilirim :)
Çekinmeyin, rahat olun
Filmin adını bilmiyorum ama repliği aklımda kalmış "Sevmekte yetmiyormuş, çok eskiden rastlaşacaktk" bu film olabilir mesela
hiçbir fikrim yok