Fenomeniniz burda 😎
Şu beğenme takıntısından kurtulamadım gitti
Beğenseniz bişey kazanmayacağım ama en iyisi
BEĞENİNNNN
Kaç gündür fenomen olduğum konuda soru da sormuyordum.
Neyse soruyu beğenin isterseniz

Tek başıma film izlerim sıkılmam, hatta daha çok rahat ederim. Amz ev halkıyla da zevkle izliyorum. Yani farketmiyor. Zaten ortama göre film seçiyoruz. Her filmi her zaman her yerde izlemek doğru olmaz. +18 filmlerde dikkatli olmak lazım. Onun dışında benim için hiç farketmez. Herkesle birlikte rahat rahat izleyebiliriz. Yalnızsam da kolamı çerezimi cipsimi hazırlar istediğim tarzda filmleri rahat rahat izlerim. Çok da güzel oluyor. Özel parti gibi… 😎
Ben insanlarla izlemeyi seviyorum çünkü insanların bir şeylere tepki vermesini izlemeyi seviyorum. O yüzden film izlemekten çok insanların tepkilerine dikkat ediyorum. Youtube'da bile en çok izlediğim kanallar tepki kanallarıdır.
Filmi tek başıma izlemeyi severim. Soru soran, durdur telefon çalıyor diyen, çişi gelen... ama izlediği şeye dikkatini verebilen güzide insanları tenzih ederim.
Cevap
58Cevap
Merhaba!
Değerli Fenomen Dostum
Film izlemeyi genelde tek başına yaparım.
Tek başıma daha atraksiyonlu olduğu düşüncesindeyim.
Saygılarımla...
Haklısın 👍🏻
Genelde tek başıma izlerim, başkasıyla izlediğimde en heyecanlı yerinde yorum falan yapıyor. Birde yiyecek varsa şapır şupur beynimin içinde o sesler dolanıyor.
Ay bende de 👍🏻
Tek başıma izlemek bazen daha güzel geliyor. En azından yanında boş boş yorum yapan olmuyor.
Evet özellikle tek başıma izlemeyi severim. İstediğim tarzda film izleme lüksüm oluyor daha iyi odaklanıyorum.
Topluluk olunca herkes aynı tarzlardan hoşlanmıyor biri aksiyon olsun diyo biri gerilim biri romantik.
Hiç kimsenin keyfiyle uğraşmadan kendi keyfime göre açıyorum izliyorum miss.
#Cassie
Evet ya amcamlara film izlmeye gidiyorum daha çabuk sıkılıyorum tek veya en fazla 3 kişiyle izlersem daha çok zevk alıyorum
İvit ya
Evet yoksa korku filmi izlerken gülme krizine girer yanımdakini sinirlendiririm filmden çok benden korkar 😂
🤣
Annişle çok severim cumartesi geceleri film gecemizdir😊
Süpwr 😄
Yıllardır yalnız olduğum için izliyorum evet. Ama en çok da Ayla filminde bozulmuştum. Herkes sarılmış ağlıyor bense tek. O gün bugündür tek sinemaya gitmem. 😃😃😃
En çok kardeşimle izlemeyi seviyorum, onun dışında yalnız izlemek keyifli.
Tek başıma izlemeyi severim izlerim izlemeyi de tercih ederim zaten zorundayım da çünkü sevgilim veya eşim yok. Söyleyeceklerim bu kadar. Bitti😂
Sadece komedi filmlerini kalabalık da izlemeyi seviyorum çünkü kahkahaların birbirine karışması güzel ambiyans yaratıyor
Bence. Film tek başına izlenmeli ya da kafa dengi biriyle çünkü sağına dönüp “yav şu karaktere bak “ ya da “bak bak şimdi büyük olay çıkacak” tarzı yorumlar yapamayacağım biriyle ya da bir yerde film izliyor iseniz tek başınıza izlemek daha mantıklı.
Evet film izlerken konuşulmasından nefret ediyorum çünkü
Tv de evet de sinemaya yalnız gitmeyi pek sevmiyorum.
Genel olarak film izlemeyi sevmiyorum.
Ama hosuma giden bir film varsa tek izlerim.
Çok fazla film izlemem, izlediklerimin de çok az bir kısmını yanımda birileri ile izlemişimdir.
Dizi bana göre toplulukla gitmiyor o yüzden tek. Başlıca yapıt olan Filmler arkadaşlarla güzel gidiyor
Tamam
Tek izlerim , yanımda bırı olunca soru soruyor başka şeyle ılgılenıyor falan tav oluyorum
Eskiden çok severdim. Tek başıma sinemaya giderdim. Dikkatim çevreme kaynasın diye. Ma artık bunu yapamıyorum. istemiyorum yanımda hep eşim olsun onunla yorumlayarak izleyelim istiyorum.
Eskiden eski evdeyken bazen izlerdim. Bu aralar hiç izleyecek halim yok. Odamın TV anten girişi sıkıntılı ve decoderın çoğu kanalı kapalı. 10 kanal aktif.
Evet, çoğu filmi tek başıma izledim. İçlerinden çok beğendiğim olursa onları da izletmek istediğim kişilerle tekrar oturup izliyorum.😄
Fİlm vs izlemeyi sevmem. Yanımda birileri varken sosyal aktiviteler tercihim. Film olursa tek başıma izlerim.
Evet en güzeli tek izlemek ! sorular falan yorumlar havada uçuşuyor odaklanıp filmden tat alınmıyor tek olmayınca !
Benim şimdiye kadar sadece yanımda sevgilim vardı artık o da yok mecbur bundan sonra her şeyi yalnız yapacam
Tek hiç bir şeyi yapmayı sevmem 😂
Bende tam tersi sjsjs 🤣
E nasıl olacak, aklımda deli sorular 😂
😅
Bence en güzeli tek izlemek biri yanımda olunca yorum falan yapılıyor sahneler kaçıyor hiç sevmem :d
Sevmiyorum çok sıkıcı
Aaaaa
Üst kısımları yine temizlenmemiş😳
Efsaneyi hatırlayalım skfjhdkj
Tek başıma izlemekten çok keyif alırım hatta sinemayada tek gitmek benim için çok keyifli olur
Başkasıyla izlemek can sıkıntısı ya. Kendi başına izlemek en güzeli
bi filmi başından sonuna izleyebildiğim çok nadir olmuştur
ikisini de severim ama tek başıma daha konsantre oluyorum
Film tek izlenir ya anlam çıkartmak için birisiyle izleyince soru soruyor film gidiyor.
Film tek izlenir... dostun çenesi susmaz, sevgilinin eli kolu durmaz.. en iyisi yalnız izlemek🤪
Ben film izlerken yerimde duramıyorum ayrıca sıkılıyorum yaaa.. yeni yeni huylarım peydah oldu..
Tek en güzeli bence biriyle izleyeceksem de sevgilim olmasını tercih ederim.
Hayır sevmiyorum ama yanımda arkadaşlarım olunca baya keyifli oluyor
Mümkünse tek başıma kalabalık olunca odaklanamıyorum he bi de yanımdaki böyle telefona bakıyo filmi izlemiyo falan ya da konuşuyo falan ya offf sinir olurum bi film izleniyorsa susulcak ve odaklanılacak bence
Evet severim en rahatı
Doğru
Ben her şeyi tek başıma yaparım
Vay be
Filmlerin sınıflandırmasını sevmesem de genelde sanat filmi denilen kategoriyi kullandığım içün biriyle izleyip uzerinde tartışmak dha keyif verici oluyor
Evet izleyebilirim🤷♀️
Ben de severim. Tek başına 1-2 defa sinemaya gitmisligim bile var sinema evimin karşısında olunca
Tek izlemeyi severim bence daha keyifli yanında boş boş filme yorum yapan yok, dikkatimi dağıtan yok daha ne olsun 😂
Ya filme bagli. Dran filmlerini tek izlemeyi severim doya doya aglamak icin ama fantastik, komik, korku filmlerini beraber izlemeyi severim
Benim için farketmez
Diyosun 🧐
Anladım
film izlerken yorum yapılır mı ya :) film izlemek biraz yemek yemeye benziyor yavaşça ve sakince yemelisin bir süre durursan o tadı ve hazzı alamazsın o nedenle de yemek yemeyi bırakırsın yorumlarla ara verilmemeli filmlere ben dizileri bile 1 gecede durmadan izleyen bitiren insanım :)
izleyecek başka kimse yok ki yalnızım hep
Çoğunlukla tek başıma film izlerim
Genelde tek başıma izlerim
Farketmez aga sevdim diziler var
tek başına film seyretmek daha keyifli. yanında kimse olmadığı zaman filme konsantre olabiliyorsun
Severim ama Genellikle Annemle izliyorum.
Tek başıma izliyorum ama sevmem tek başına sıkıcı
Farketmez ama kalabalık daha zevkli oluyor
Filmin türüne göre değişir 😂
Sinema bile sıkıcı tek gayet iyi
Her ikisi de keyiflidir kendi içlerinde...
İviiiit
Temem
İnsan mısır benden olsun patlatiyim der
İvit adlı cevaba temem adlı cevapla karşılık verilir. 👍🏻
Mısır ikram etmek çok mu🥺
Çokk 😁
Daha gelmiyorum🐈🐈
Bakıyom işte telefondan netflix
Severim özellikle kafa açan filmler öyle daha keyifli oluyor
Tek tercihim. Sanırım buna alıştığım için. Arkadaşlarla pek film izlemeyi tercih etmiyoruz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?