Nasıl saydın diyenlere İmdb kullanıcısıyım kaç yıldır 😄 ordan kayıt ediyorsun
Ordan Watchlist listesine kayıtlı
Bide beğenin bu işşizliğime saygı 😂
Geçen şuna yok
Diziler ve filmler fenomeni bu yüzdenim

Sinema en büyük ilgi alanlarımdan. 7 8 yaşımdan beri izliyorum. Yaklaşık 20 yıldır yani. Haftada ortalama 3 film izlemişimdir. Bazen her gün bazen 2 haftada bir. 52 hafta yılda, 156 yapar. 20 ile çarpınca 3120. İzlediğim filmleri tekrar izlediğim de çok oldu. İzlenilen dizileri de eklersen 3500 4000'den aşağı değildir izleme sayım.
Bana çok yaklaştın 😄
Hiç saymadım ama saçmada olsa izlediğim çok film var. Ben genelde izlediğim bazı filmleri tekrar izlemeye bayılıyorum nedense özellikle Kore filmlerini, dizileri hemen bittikleri içn izlemek keyifli oluyor. Keşke saysaymışım şimdi içimde kaldı ne kadar film izlediğim binlere gelir mi bilmiyorum ama 100ü kesin geçmiştir. Senin kinin çeyreği bile etmiyor ama tahminim bu yani. İyi akşamlar
Dizi olarak TV Time üzerinden kayıt altına alıyorum ve 3500 bölüm / 3 buçuk ay civarında şu an orası. Film olarak IMDb kullanıyorum bende kayıt altına almak için, watchlist kısmını değilde ayrı bi liste oluşturup kayıt altına alıyorum. 350 ye yakın orda izlediklerimde
Bilemem. Sayısızdır. Kimse de bilemez, bunu bilmek mümkün değil. En az haftada iki film izlerim. Yaştan 15 çıkar, 204 ile çarp. 55-15=40 kalır. 40x204=816 yani ortalama bin tane film ixlemişimdir dostum. 😃 🎥
Çökmüş 😄
Cevap
51Cevap
Çok izlemişimdir ama hatırlamıyorum. Bazen izlemediğim sandığım filmleri yarısında fark ediyorum izlemiş olduğumu.
😄 iyiymiş
Merhaba,
Sanırım hatırlamıyorum. Fakat ben senden fazla izlemişimdir gibime geliyor :D
Hmm 😂 kayıt ettim ben
5-6 yaşlarımda başlamıştım, ilkokula kadar nadiren izlerdim (6/7 kez diye tahmin ediyom) sonrasında ay başına 2 film falan izliyodum ortalama olarak, pandemiye kadar 300e ulaşmıştır, pandemide her hafta en az 2 film izlerim, 400 küsür diye tahmin ediyom
Söyle diyeyim sen hesap yap 122 Hollaywood yıldızı en az 10 filmi , Fransız, Italyan ve Türk filmleri dersem.
Abi senin yaş faktörü var haksızlık 😁
Vay be 😁
125 kuruş 😄 sayları bile de aklında hafıza harika
😂 iyi güzel
On yüz bin milyon kadaaarr
Gazoz reklamı 😂
Severus😄
Ben yarım saat sonra ne yediğimi unutan insanım izlediklerimi hiç hatırlamam. Bazen bakıyorum filmin sonuna gelince yaa ben bunu izlemiştim ama diyip kendime spoi falan atıyorum.
😂
Saymadım bi iddiam yok ama nedense eskiden cd ciye gidip film seçmeyi çok severdim bisikletle giderdim ordan film seçmek kralamak harika bi hobiydi bana göre film kültürümde iddialı sayılmam 😃
Aga bee
Hiçbir zaman izlediğim filmleri sayma gereği duymadım. Senin saymış olman da ilginç geldi. Ya da ben seni ciddiye aldım.
İmdb sitesine kayıtlıyım ordan öğreniyprum
Çok film izledim ve izlemeye devam ediyorum sayısını tutmadım ama oldukça fazladır.. Keyifli geceler..
1000 var mıdır
Kesinlikle vardır hatta fazladır..
Netflix çıkmadan önce DVD ve CD alırdım. Artık yok gibi. Geçen son 1 yılda aldıklarıma baktım 2 çuval DVD bazıları blueray hemde ,
Manyak 🤣
Arkadaşlarım gelirdi alan bir daha geri getirmezdi , poşetlerle verirdim. Her seferinde koleksiyon ayırırdım kendime ama bir türlü tutamadım hep dağıttım. İlk izlediğim cd lerden biri wild wild West. Her hafta 10 filim izlerdim bir ara izleyecek film kalmadı. 1 yıl izlemedim. Yeni filmler biriksin diye. Sonra CD ciye gittiğimde iflas etmiş nerdeyse göz yaşları ile karşıladı ve 3 CD kendi hediye etti.
Ah be 😁
Beta kaset ile başladı bizim film sevdamız. İlk yabancı sinema filmim ise asfalt kovboy.
İzlediğim dizileri katsam rakam 4 basamaklı olur 1 günde 1sezon bitirebiliyorum 16 20 bölümden oluşan ve 45 dk 1 saat olan dizileri ,
İzlediğim filmleri saysam dizileri katmasam 150 200 vardır Ben dizi izlediğim için filmlere pek bakmıyorum
Hiç saymadım o yüzden tahmin dahi edemem. Günde kaç film izliyorsun merak ettim
Günde 1 tane cidden var
Gravity
2 kere gittim genelde evde rahat rahat uzanarak izlemek daha çok hoşuma gidiyor
Sinema demiyorum zaten 😒 soruyu okumadan cevap verdin di mi
Hayır okudum tabiki ama hızlı okudum kaç filme gittiniz sandım 😏😏 kusura bakma yaa.
Hayatım boyunca izlediğim film sayısı 500 falan vardır hatta fazladır
Benimde seninle yarışır. Sinemalar. comda bin küsur yorumum var iZlediklerim çok çok daha fazla tabi
😁 güzel
Tahminen bilemem ya ama sallamasyon dersen 10 bin vardır
Salla 😂
Hay Maşallah demek o kadar izlemişsin!!!
Ben de yani en fazla 50 izlemişimdir
Ben gerçekten o kadar izledim bide bunlar kayıt altındakiler
O çok iyiymiş kayıt dışındakileri de sayarsak 10.000 vardır
Cidden ya ne işşizim sjsjs
Abi galiba doktorsun
İşşiz doktor 🤣
Öyle deme çok zeki adamsın belli
Yok ya zamanında çalıştık işte
Dalın nedir abi Kalp ve Damar mı
Dahiliye 😄
Maşallah abi benim de birkaç gün sonra üniversite bitiyor
Hangi bölüm 😄
İlahiyat
Helal olsun ya 😄 ben de isterdim de lisede imam hatip falan okumalıydım
Yok ben düz liseden ilahiyata gittim ortalamam 4 üzerinden 3.25
Çok iyi ya 😄 Araba da var
Elhamdülillah abi aç ve açıkta değiliz
😄 çok iyi ya insan elindekine şülretmeli
Evet çok doğru abi
Saymadım, sayamadım izlemelere onları ben, diyorum.😀
🤣 güzel
Saymıyorum ama 100 tane vardır herhalde çok film izlemem seçiciyimdir uzun zamandır da izlemiyorum
Tamam
Bilmiyorum film izlemeyi çok seven biri olarak baya yüksek bir rakamdır
Beni geçemezsin
Ben de imdb kullanıcısıyım, hatta izledikten sonra puan da veririm ama seninki bambaşka bir şey. Dizilerin bölümlerini de puanlamışsın herhalde
Sadece filmler bu kadar
Ss atar mısın reis
Şey ss derken nasıl atcam
Sorunu güncelleyerek yapabilirsin
Hakkım bitti
Anladım ama aşırı bu. Benimki 190 mış izleyip oyladığım
Ben biraz abartılıyımdır. Favorin hangisi
Film kısmında 5 tane filme 10 puan vermişim
Hangileriydi merak ettim ☺️
Kara şövalye, Esaretin bedeli, Köstebek, Prestige ve Hababam sınıfı
Kara şövalye olduğu belliydi 😄
Tabii ki 😅
Bizde 2 çuval dvd filmler vardı hepsini izledim babam sayesinde en güzel filmlerin katoloğunu oluşturmuştum maalesef hepsi şimdi nerede bilmiyorum. İnternet olunca dvs mertliği bozuldu
rekor sende değil bura bende bu arada ben yüzüklerini efendisini diğer serilerle aynı seviyorum diye engellediğin çocuk 2. hesabımı da silmiştim bu 3. hesabım
Salla 🤣
Kaç tane
1000'in üzerinde film izlediğimi tahmin ediyorum. 7-8 sezonluk dizileri de düşününce, ömrümün yaklaşık 5 yılını ekran başında geçirmiş olabilirim.
Çok zor bir soru sordun dostum🤦♀️
Sayısını tutmadığım için ve çok izledim film en az 1.000 diyelim fazlası da vardır.
Film izlemeyi hiç sevmiyorum oturup izlerken sıkılıyorum desen ki kaç tane izledin bir elin parmakları kadar değildir
950 film izlemişim şimdiye kadar, hesapta kayıtlı. Ara ara duruyo tekrardan bol izlemeli günlere geçiş yapıyorum.
Baya var ya 500 ü geçmiştir. Küçük filmlerle birlikte tabi.
Bende çok izliyordum artık azalttım sayamam ne kadar tebrik ediyorum sizi👏
10-11 tane film izlemeyi severim ama zamanım kalmıyor çok fazla 🙄
Toplam 1000 filmin üstündedir. Tekrarlar izlenenleri saymadım.
Sayısını saymadım ama çok çok film izledim. Kimisinin ismini hatırlamıyorum bile.
İlk 8 yaşlarımda falan avare ile başladım sonra nemo vs vs gitti öyle 😂😂😂😂
😂
Çok acayip bir çocukluk geçirdim 👻
Belli
Aşk olsun 😕
Yani iyi anlamda😄
Peki
Ciddiyim kızma ablağğğ 🥺 özür dilerim
5500 civarı film 216'larda dizi -yabancı türk karışık- ✌
Kanıt 🙃
Çetele tutmadım ki 😏
Tahmin etmek çok zor tamamen unutup görünce ha evet izlemişim diyeceğim yüzlerce film var ama 1500 olsun cevap vermiş olalım
Bilmiyorum ki bende baya izledim valla saymadım hiç
Binlerce izlemişimdir ya. Ayağımı kırıp yattığım 1.5 ay boyunca hele günde 3 4 film izlerdim düşünün yani adsfgghfds
Bana direk sorsan peş peşe 25 tane dayamam 😂😂
😂
Vaybeeeee yemedin içmedin film mi izledin reiss 😂
İş gibi bişey
Canım mısır çekti pü, fazlacadır da seni ğeçemem
Kaçtır
Ne bilim ki yahu
100 tanesini sayarmısın
Sayarım cidden ama yazamam
Çok fazla olduğu kesin kendimi bildim bileli film izliyorum TinkerBell filan izliyordum küçükken hala izliyorum seviyorum baya vardır ama saymadım.
saymadımki gandalf amca 🙄
Tamam abla
Kayıt altında 400'den fazla var.
Süpwr
:)) bence de ama daha fazla izledim. Not aldıklarım bu kadar.
liseli polisler'i 30 kez izlemişimdir
Süpwr film
diziler 5 k yii gecti filmler iste 4 k arasinda
Geçemedin 😄
30 altı
Tamam
İyi
Yazı yazman da iyi mi 😄
😂 iyi güzel
Evet ya 😁
😂
1000’den fazla, 1500’den az.
Anladım 😄
Bilmem :D bir kaç yüz vardır :D
İyi gibi
100 den fazladir hatta hepsini listelemek gibi bir huyumda var
benim toplasan 50 tane olmaz bir türlü alışamadım film/dizi izlemeye xmznxk
Çok fazla ama keşke her izlediğimin ismini not alsaydım, çok üzgünüm
Ohaaa bravo ben tahminen 200 falan izlemişimdir belki daha az
500 den fazla izlemişimdir. O kadar çok sahne birbirine girdi ki şu an kafamda. Sayamam her birini.
20-40 arasıdır büyük ihtimal. Çok film kültürüm yoktur.
10 olmuştur hepsi yarımyamalak
Tebrikler izlmedigimi dusundugun ve guzel olan film önerir misin :)
Çok fazla izledin ya sayısını bilmem mümkün değil
Sayamayacağım kadar çok
en fazla 50-70 arasıdır
Benim kayıt altın da tuttuğum uygulama saymamis 🙈
Anime harici çok fazla şey izlemiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?