Diziler & Filmler Yeşilçamın çocuk yıldızlarından hangisi sizin favoriniz? En sevimli bulduğunuz çocuk yıldız kim? 95modelbirinsan Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İşte gönlümüze taht kurmuş yeşilçamın bazı çocuk oyuncuları... Ömercik Gülşah Kahraman Sezercik Yumurcak Afacan Ayşecik Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Yumurcağı kimse seçmemiş. Peki yumurcağın ilker inanoğlu olduğunu söylesem? Yeşilçamın çocuk yıldızlarından hangisi sizin favoriniz? En sevimli bulduğunuz çocuk yıldız kim? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ωιтcнєя Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Merhaba,Sezercik benim adamımdı ya. Çok acayip acıtasyon vardı filmlerinde. Şimdi arka sokakların yapımcısı oldu :D 1 0 Yorumla
lbimavi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ömercik ve kahraman iyiydi kendilerince bi karizmaları vardı 1 0 Yorumla
şurimşine06 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Benim favorim hep bu olmuştur 1 2 Yorumla 95modelbirinsan +1 yıl Ne? Yorumla şurimşine06 +1 yıl Gülşah Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 477 cevap paylaştı. Rahmetli Önerdik bir tane idi nur içinde yatsın. 1 0 Yorumla
CatJiJi Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Afacan kim ilk defa gördüm, hüdaverdi nerde🙄 0 1 Yorumla 95modelbirinsan +1 yıl Bir arada bunlar vardı bitek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba,
Sezercik benim adamımdı ya. Çok acayip acıtasyon vardı filmlerinde. Şimdi arka sokakların yapımcısı oldu :D
ömercik ve kahraman iyiydi kendilerince bi karizmaları vardı
Benim favorim hep bu olmuştur
Ne?
Gülşah
Sezeecik ve afacanı severdim..
Hep Sezercik izlerdim
Rahmetli Önerdik bir tane idi nur içinde yatsın.
Afacan kim ilk defa gördüm, hüdaverdi nerde🙄
Bir arada bunlar vardı bitek
ayseee
Yumurcak