Neredesin Firuze?
Eyyvah Eyvah
Vizontele
Hükümet Kadın
Nadide Hayat
Bir Demet Tiyatro
Görevimiz Tatil ve Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Demet Akbağ gerçekten çok çok iyi bir oyuncu. Bir demet tiyatro ile büyüdüm ben. Orada da çok severdim. Özellikle Neredesin Firuze rolü harikaydı. Tam zirve yaptı o film ile.
Demet Akbağ'ın oyunculuğunu severim.
Oynadığı rolün hakkını fazlasıyla veren değerli oyunculardan birisii benim gözümde..
Bazı roller vardır sanki bazı insanlar için tam "biçilmiş kaftan" dersin Hükümet Kadın' daki Demek Akbağ rolu ve oyunculuğu da o misal..
Bu rol için bir başka oyuncu düşün deseler yine aynı ismi söylerimm çünkü hiç bir ismi bu role böylesiii yakıştıramam.. Kısacası;
"Al yazmalım" için 'Türkan Şoray' ne ise "Hükümet Kadın" içinde 'Demet Akbağ' O'dur..
Ayrıcaaa Filmin konusuu, Kadın'ın ve egitimin toplumdakii yeri değerii ancak bu kadar naif kibar aktarılabilinirdi.⭐ 🤞💯
Teşekkürleer 🤞🧚♂️
Demet Akbağ'ın Eyvah Eyvah ve Hükümet Kadın dışındaki tüm performanslarının kötü olduğunun kanısındayım ne yazık ki. Ancak Eyvah Eyvah filmlerindeki performansı oldukça başarılıydı, ayrıca Türk kadın oyuncu denilince akla ilk gelen aktörlerden biri olan Demet Akbağ kadınların gurur kaynağıdır. 9 kere leyla gibi filmlerle son yıllardaki kariyerini çöküşe götürse de Cem Yılmaz'ın 2000'li yılları gibi bize güzel şeyler yaşattı Demet Akbağ...
Bence Demet Akbağ'ın oynadığı en iyi yapım Hükümet Kadın! Dozunda komedi öğeleri, kadının siyasal ve toplumsal alandaki yerine eleştirel bakış açısı ve doğudaki kalıplaşmış hayat görüşüne getirdiği yeni yorumla bu film benim gözümde diğerlerinden ayrılıyor..
⚡️
Eig seçeceğimde üste dursun diye o 😂
Kültür filmleri güzel ya değişik en azından
Cevap
10Cevap
Filmlerden çok sahne performanslarına bakmak lazım
Artiz Mektebi'nden HAybeden Gerçeküstü Aşk'a liste oldukça kaliteli oyunlarla dolu
aslında bir demet tiyatro ve vizontele en iyilerinden ancak hükümet kadının bende yeri ayrı :)
Hükümet kadın tekrar izlesemde sıkılmıyorum çok güzel çünkü.
Eyvah eyvah serisini tek geçiyorum..
Sevmiyorum bu kadını hiç bı filminide izlemedim
Haybeden gercek ustu ask
Neredesin firuze
Eyvah eyvah diyorum her defasında seriyi izlerim
Bir Demet Tiyatro
Vizontele.
Hükümet kadın
Eyyvah Eyvah
Vizontele
Hiç biri
O çocukları...
O... Çocukları bir filmdir, yorum normal.
Linçten kurtardığınız için teşekkür ederim 😬
Bir Demet Tiyatro
Hükümet Kadın
Vizontele
Bir Demet Tiyatro
Neredesin Firuze?
Bir Demet Tiyatro
Bir Demet Tiyatro
Neredesin Firuze?
Vizontele
Neredesin Firuze?
Eyyvah Eyvah