Benim uzak ara Keanu Reeves. Adam oynadığı her rolün hakkını sonuna kadar veriyor bana göre. Daha sonra Tom Hanks var tabi ki..

Tom Hardy <3

Adama bayılıyorum ya. :) Kendini öyle bir geliştirmiş ki, inanılmaz kaslı ve güçlü bir adam. Wariors filminde çok harika oyunculuğu vardı. Kin, öfke ne varsa bu adama yakışıyor adeta. <3
- Venom filmlerinde harikalar yarattı. Bu adama şiddet çok yakışıyor. Tam bir yetenek. Rolleri sanki kendi yaşamından hikayeler gibi. Çok anlamlı ve mimikleri çok kaliteli. Keşke Türkiyede de böyle bir adam olsa. Kendisi en çok sevdiğim oyuncudur. <3 :)

Bu en sevdiklerim arasında. Ama ismini bilmiyorum.
😄😄evet. Bu be boyle birkaç tane var
Keanu Reeves çok iyi oyuncu her rolün hakkını sonuna kadar veriyor her role her imaja kayıtsız şartsız giriyor ama onun için sevilmiyor yardımseverliği karakteri duruşu için seviliyor. Tipini konuşmamıza gerek yok zaten Dünyanın gelmiş geçmiş en yakışıklı 3 ikonik oyuncusundan biri olarak görülüyor.
Daha iyisi yapılmayacak başyapıtta ki başrol oyuncusu. Zamana meydan okuyan, yaşlanmayan adam. Kırık ayakla bile rol yapan Tom Cruise 😀
Cevap
28Cevap
Daniel Day-Lewis diyeceğim sanırım. 3 Oscar'lı dev!

Gerekçelerimin bir tanesini de bırakıyorum.
https://www.youtube.com/embed/5-XqI7PcCloElbette kenau
Tüm aktörlere yabanciyim, yerli ve yabancı. Sinemaya çok ilgili biri olsam da bir guru olmama daha çok yolum var🙂🙂
Nicolas Cage

Bu şahıs iyi
Tom Hanks, Al Pacino, Johnny Depp, Jason Statham... Türk oyunculardan Ali Atay'ın harika bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Onun yanında Barış Arduç (özellikle Kuzgun karakteriyle inanılmaz bir performans sergiledi), Alperen Duymaz da rolünün hakkını veren oyuncularımızdan. :)
Ben de Keanu Reeves'i çok beğeniyorum. Neredeyse bütün filmlerini izledim. Onun dışında Edward Norton, Christian Bale ve Tom Hardy de beğendiklerim arasında.
Jason Statham, Keanu Reeves, Taylor Kinney (Lokum) 😌✌🏻
Hiçkimseyi çok sevmem ama. Aamir Khan, Jean Reno, Leonardo Dicaprio bu aktörlerden bazıları..
Benedict Cumberbatch
Bi de Witcherdaki müthiş oyunculuğunu gördükten sonra Henry Cavill
Sevdiğim bir Aktör yok ama, insanlığını beğendiğim Aktörlerin başında Keanu Reeves zirvenin sahibi.
Bunu eleştirmilerdi sense övüyorsun. Bende oyunculuğunu seviyorum. Övmeye devam:)
iyi oyuncu john wickte hayran kalmıştım oyunculuğuna
ne işiniz var edin cavuruyla kenan imirzalıoğlu neyinize yetmedi.
“Jon Bernthal” bu adam filmlerde bir anda ortaya çıkıyor. Ya da filmin başrolü oluyor, sevdiğimiz bir abimiz nam-ı değer; Punisher (Başrol) The Wolf Of Wall Street (Kalemi satan adam) The Walking Dead (Rick’in karısıyla, aşna fişne olan abimiz.)
Oyunculukta Tom hardal
Görünüşte Ian somerhalder
Tom hardy*
Hardala bi çizgi daha koyun ordan 🤣
Leonardo dicaprio bayılıyorum filmlerinde yarattığı kafa karışıklığına
Margot Robbie çok güzel duruyor, eğer tipimi değiştirebilseydim kesinlikle ona benzemeyi isterim
BRAD PİTT bence onu Dünya Savaşı Z izleyerek tanımıştım ben böyle bir şey görmedim mükemmellll
Dwayne Johson
Mads mikkelsen. Çok beğendiğim için
Morgan Freeman, Aamir Khan, Denzel Washington
Bu sıralarda Alvore Morte😂😂
Robert Downey Jr. bence çok başarılı bir aktör.
Stathamların jason 😂
Benefit c ile baslayan aktor
Dustin Hoffman benim için bir numara.
Nicolas cage, Bruce Willis
Mr Enderson, Neo ya da John Wick 😉
Yabancıları takip etmiyorum hiç
Bütün yahuşuklu yabancı bey aktörler😏
Bilmiyorm Keanu Reeves bir başka bnde🖤
Chris Hemsworth ve Paul Wesley.
Dylan obrien abi çok seviyorum.
johnny depp..
eğlenceli adam..