Diziler & Filmler Asya dizileri izleyebileceğim Tv kanalı var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kanal 7 mi ne hint dizileri yayınlıyor Peki Kore çin dizileri falan yayınlayan türk tv kanalı var mı bilen var mı ara ara yayınlayanda olur Asya dizileri izleyebileceğim Tv kanalı var mı? Görüş Yaz 3 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
PristaFenomen Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl Selamlar! Asya dizilerini asyafanatiklerim. com sitesinden izleyebilirsin. 💫 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 yıl tv kanalımi asyafanatiklerim? Yorumla
üysgf2 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 96% 1 yıl kanal 7'de vardı çin dizisi ama kaldırdılar sanırım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 8 yorumu gör Soran 1 yıl Evet kalkti diye biliyorum Bktan hint dizileri var şu an sadece Yorumla üysgf2 1 yıl youtube'den sweet combat'ı öneriyorum sana çin dizisi ve bölümleri kısa başlamalısın bu diziye Yorumla Soran 1 yıl Luhanın oynadığı dizi değilmi o Yorumla üysgf2 1 yıl vayy biliyosun luhanı Yorumla Soran 1 yıl Evet biliyorum exodan Yorumla üysgf2 1 yıl wang yibo'yu falanda biliyosundur çinli Yorumla Soran 1 yıl Çin kökenli idolleri tanıyorum cpop ve kpop idollerindenbdolayı ve çin dizileri sayesindede tanıyorum Yorumla üysgf2 1 yıl wayv , next (nex7) falan cpop dinliyosundur güzellhttps://www.youtube.com/watch?v=eVvgtMmaTUI Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 91% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 307 görüş paylaştı. Kanal 7 de vardı kore dizisi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör Soran 1 yıl Ciddenmi bildiğim tek hint ve türk dizileri var kanal 7 de ve kdrama (kore dramaların) dublajı yok hiç resmen Altyazılı hepsi ve altyazılı zevkli Yorumla UniversalSoldier 1 yıl İnternete bak hatta birinin adı ömre bedel idi Yorumla Soran 1 yıl Sanırsam kalkmış kore dizileri falan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Selamlar! Asya dizilerini asyafanatiklerim. com sitesinden izleyebilirsin. 💫
tv kanalımi asyafanatiklerim?
kanal 7'de vardı çin dizisi ama kaldırdılar sanırım
Evet kalkti diye biliyorum Bktan hint dizileri var şu an sadece
youtube'den sweet combat'ı öneriyorum sana çin dizisi ve bölümleri kısa başlamalısın bu diziye
Luhanın oynadığı dizi değilmi o
vayy biliyosun luhanı
Evet biliyorum exodan
wang yibo'yu falanda biliyosundur çinli
Çin kökenli idolleri tanıyorum cpop ve kpop idollerindenbdolayı ve çin dizileri sayesindede tanıyorum
wayv , next (nex7) falan cpop dinliyosundur güzell
https://www.youtube.com/watch?v=eVvgtMmaTUI
Kanal 7 de vardı kore dizisi
Ciddenmi bildiğim tek hint ve türk dizileri var kanal 7 de ve kdrama (kore dramaların) dublajı yok hiç resmen Altyazılı hepsi ve altyazılı zevkli
İnternete bak hatta birinin adı ömre bedel idi
Sanırsam kalkmış kore dizileri falan