#Derin
#SinirliBebek

Ah ah yıllar ps1 de başlamıştım oyuna ilk çıktığında... İlk oyunları çok keyifliydi. Coğu kişi bilmez bir kapı gıcırtısı sesi vardı ki koridorlari dolaşıp yeni odalara girerken... Sonra seriler aksiyona döndü sonra yine gerilim korkuya döndü yapımcı ile birlikte. Filmlerde ve oyunlarda görülen herşey bir gün gerçeklesecek ama hangi gün bilemeyiz. Normalde teknoloji çok ilerde ama eski teknolojiyi satmadan yenilerini piyasaya çıkarmıyorlar malesef para kazancı için. Üretilen bir şeyin önce tüketilmesi gerekiyor ki yeni seri üretim başlasın. Yani demem o ki corona virüsünden de yıllar önce bahsediyordu o gördüğünüz çoğu şey bir hayal dünyası değil. Komplo teorileri gerçekliği olabilecek şeylerdir her zaman yoksa buna karşın bir savunma geliştirilmezdi. Filme gelince harika bir film. Sevdiysen silent hill izle, oyna oda fena değildir
Filmden önce oyunuyla çok vakit geçirdim
Oyundan filme uyarlanan en iyi filmlerdendir kendisi
Gerçeklik ya da gelecek ile ilgisi yoktur
Oyununda gizemli hikayeler var hiç seyrettin mi? Gerçek yaşanmış olayları eklemişler.
Dün izledim oyunun hikayelerini. İnanılmaz bir şey. Bazı yerleri dehşet verici.
Çok harika ya.. bazı yerlerinde çok iğrenç görüntüleri var ama yinede olsun.
Tam kesin cevabı bilemem bilmiyorum ama orada geçen bir şirketin reel hayatta var olduğunu biliyorum. UMB adını araştır ne işlerle uğraştıkları gör ve şaşır.
Sağlık şirketi evet :)
Cevap
9Cevap
Günaydın,
Ben olaya o kadar ciddi bakmıyorum. Bir gün böyle bir şey yaşanır mı bana çok uzak geliyor. O yüzden fazla inanmıyorum diyebilirim.
Gerçekten Umbrella simgesi olan bir sağlık örgütü var. :)
Bir şifre bunlar bize sonradan yapmak istediklerini söylüyorlar korona gibi bir virüs çıkartırlar zombi gibi yaparlarsa hiç şaşmam
butun serisini izledim simdide animasyonu cikiyo yeni boljm olarak yasanma ihtimali yuksek ve hayatimsa en sevdmgm filmler
millanin kopeyi olayim cok seciyom performansini bu filmide cooooook sevdim.
Biz yeterince felaket yasadik. Mumkunse bu da bize denk gelmesin.
Herseyi beklerim bu deli bilim adamlarindan. 🙄
olabilir mı , sanmam .
fakat hatun iyiyidi.
Teşekkür ederim. <3 :)
:)
Bir yapmayın hiç alakası yok
Benzer şeyler yaşanır.
Yok ama kız daha şahaneydi
O değilde kadına hayranım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?