Ben Hande Erçel diyeceğim sanırım. Nerdeyse hiç bir zaman boş kalmayan ve sürekli ekranlarda olmasına rağmen ben hiç beğenmiyorum kendisini.

Bence de Hande Erçel. Bide Serenay Sarıkaya bence o kadar da iyi oyuncu değil
Bazı oyuncular iyi performans göstermiyor ama sırf güzel ya da ünlü diye reyting kasmak için ekranlara taşınıyor. Bence ikisi
de berbat ve yeteneksiz oyunculardır.
Hande Erçel'in oyunculuğunu beğenmiyorum. Genellikle güzel yüzü için tercih ediliyor fakat benim için ideal bir oyuncu değil. Rol yapamıyor. Hatta konuşurken bile dikkat ederseniz rolünü kaybediyor. Mimikleri çok geride.
- Ses tonu ve görüntüsü onu ekranlar için cazip kılıyor ancak ben gerçekten oyunculuğunu hiç beğenmiyorum. Hatta onun dizilerini hiç izlemek istemiyorum. Demet Özdemir'in oyunculuğunu seviyorum. Ancak Ekin Koç en sevdiğim Türk oyuncudur. Ona bayılıyorum.
Bence bir çoğu zaten sırf görsel olarak giderleri olduğu için sektörde bir yerlere geliyorlar.. Yetenek yok, diksiyon yok, oynarken hissetmek desen sıfır sıfır sıfır 😃 Sırf estetik görünüyor diye al sana Turkiye' nin en yetenekli oyuncusu ödülü, üstüne bir de milyonlar.. Daha ne diyelim sonra da çıkıp " biz pahalı ameleleriz " diyorlar. Ah canım ya kıyamam yazık. Keyifli günler..
Teşekkür ederim 😊🥂
Aynen Hande Erçel, İtem Helvacıoğlu, Kerem Bürsin
“İrem” onu da düzelteyim 😃 Teşekkür ederim 🙏
Cevap
14Cevap
Aynısını düşünüyorum ya şöyle bence karakteri çok tatlı ve kibar ama şu da var ki bence bu kadar ünlü olmayı haketmiyor ne güzeldi ne de iyi bir oyunculuğu vardı şu an çok güzel olmasa da güzel fakat estetikle bu arada estetiğe de karşı değilim bence kendini beğenmeyen herkes yaptırmalı ama bu kadar ünü haketmiyor
Aga ne yazık ki Necati Şaşmaz tamam adam karizma duruşu felan. Onu Polat Alemdar olarak tanıdık. Ama oyunculuğu iyi değil. Sesi bile kendine ait değil...
Aynen oyle
Ama karizma idi hakkını yemeyelim şimdi rahmetlinin
Knk adam ölmedi ki jsishusushddhdh
Dizisi bitti ondan dedim. Zaten ölmez ki adam azraile tepki olarak doğmuş. Sjsjsj
😂😂😂
Hayret benden başkası Polat Alemdar dememiş. jssj
2003'de ilk sezon biraz vasatdı ama sonra kendisini geliştirdi
Aynen öyle. En çok beğendiğim iskender büyük zamanları idi orada tam olgun hali idi
Aynen
Kusura bakmayin ama bana cok sacma geliyordu kvp sadece filistin filmini seyrettim ve cok begenmistim ama dizisi bana cok vasat geldi
Ezel daha iyi bence hem senaryo olarak hem kadro olarak
Işte bak hep bu adama önyargı ile yaklaşıyorsunuz. Kurtlar Vadisi Irak'ıda izlemeni tavsiye ederim
Kv izlenmeden kvp izlemek saçma olur. İlk 97yi hiçbir diziyle dehismem. Ayrıca Irak filmi daha iyi. Ezel de iyi ama kv'den sonra 😏
Ilk 97 bolum herkesin dilinde zaten ama seyrwtmedim
Boşuna demiyoruz, bak ben siz ezelcileri dinledim ve izledim güzel evet, hatta 2 haftada bitirdim o derece.
Ezel de iyi bence
@elagozluezooo Türk televizyon tarihinin en iyisi Kurtlar Vadisi'dir. Tartışmaya kapalı bir konu!
Ezel daha iyi bence
@elagozluezooo Önce vadiyi izle, sonra yorum yap knks
Bi kac bolum seyrettim sarmadi
@elagozluezooo knk sana Irak'ı şiddetle izlemeni tavsiye ediyorum... inan bana inatçı değilsen buraya gelip diycen ya bu Polat Alemdar karakteri ne kadar iyiymiş diyeceksin. Bak Necati demedim Polat dedim ona göre🤣😂sjssj
Kerem Bursin var bir de.
Abi ben cok bunaldim ama bu guzel/yakisikli oyuncu muhabbetinden...
Ya Cirkin Kral diyen bir millettik biz, ne ara bunlara prim verir olduk... 😭
Bu seneki dizilerden "Sadakatsiz"oyuncularından Cansu Dere en ruhsuz oynadığını düşündüğüm oyuncu oldu.."Masumiyet"dizisinde de Hülya Avşar'ın duyguyu tam yaşatan ve yaşayan oyuncu olarak gördüm ve severek izledim..
Zeynep Bastık ekşicilere hakkında yazı yazsınlar diye para veriyordu. Bu kadın da KS'ye veriyor herhalde 10 sorunun 6 sında bunun adı var. Dizisini izlemiyorum ve oyunculuğunu bilemem.
Hande Erçel ve Kerem Bursin oyunculuklari berbat hiç bir dizisini izlemedim. Kizim izliyordu denk geldikçe bile tahammül edemiyordum. Belli bir yaş düzeyi izliyor ancak onlar inanıyor sanırım 🙂
Belki yıllar oldu gerçekten dizi izlemiyorum televizyonda. Çünkü hikaye hep aynı, oyuncular aynı, sonu aynı, gidişatı aynı. Kötü demek bile fazla kalır fikrimce.
Bence de hande erçel mankenlik yapmalı oyunculuk değil.
Oyle deme kerem bursin var oyunculuk yapmiyor amerikan aksnaiyla cici cici giyinip kameranin karsisina geciyor 😂
Demet Özdemir' in fazla abartıldığını düşünüyorum..
Gereksiz ön planaa çıkmalar gündemde olmalar vs..
Bu kız dahilinde yanında oynadığı sarı çocuk, eskiden Atv dizileri öyleydi hala öyle midir bilmiyorum. Bir de Flash Tv'dekilerin hepsi 😂
Hande ercel tam bi fiyasko. Ben mankenlik yapiyorum ama egitim alip ilerde oyunculukta yapmak istiyorum iste o zmn hande erçeli begenen zevksizler ne kdr zevksiz olduklarinin farkina varacak👍👍 Hem yetenek hem seksilik bende varken hande erceli sollarım.
Çok severdim. Nur içinde yatsın🙏
Hande Erçel, Burcu Özberk ve Biran Damla Yılmaz... Bu 3lü hem çok antipatik hem de 0 oyunculuk
Hande erçel
Demet özdemir
Burcu özberk
Ebru şahin
Necati Şaşmaz'ı unuttun deli.
Evet
O
Hande erçel, demet özdemir, serenay sarıkaya, kerem bursin, can yaman,
Güzellik yarışmasında seçilenleri oyuncu yaparlarsa olacağı bu
hande erçel eveet
can yaman demet özdemir
daha sayarım da şimdilik aklıma gelen bunlar
Galiba Caner Cindoruk diyeceğim. Bir sürü dizide oynadı ama oyunculuğu gerçekten berbat bana göre.
demet özdemır ve can yaman kesınlıkle en gıcık aldığım oyuncu ıkısı de
Görseli görmeden bile soruyu okunca aklıma Hande Erçel geldi aklıma. Boş geliyor bana.
Öyle oyuncular çok var. Hande Erçel, Demet Özdemir, Serenay Sarıkaya, Özge Güler vs.
Günaydın,
Türk oyuncuları hakkında hiç bir fikrim yok. İzlemıyorum dizi
aynı fikirdeyim..
bide bunun erkek versiyonu kerem bursini var..
Hande Erçel çok hoş bir kadın ancak ne rol yapabiliyor ne de seyirciye sahnenin duygusunu geçirebiliyor. Gerçekten çok iyi oyuncular varken Hande'nin oyuncu olarak tanınıyor oluşu diğerlerine haksızlık bence.
Evet hande ercel bu kız oyunculuğu beceremiyor sırf sektör bu kızı güzel bulduğu için dizilere koyuyor
Hande erçel kesinlikle çok kötü oyunculuğu ve mimikleri
Can Yaman ve yaz aşkı dizileri.
Hande ercel bjr de son zamanda Sedat karakteri var.
Cansu dere:bı ezel de sevmiştimSerenay Sarıkaya, İrem helvacioglu
ahahahahaha bu soruya benim de cevabım kesinlikle bu olurdu.
Hande Erçel'e ek olarak Demet Özdemir de olabilir. Erkek oyuncu olarak da Can Yaman, Yusuf Çim olabilir. Gerçi Türk dizisi vs de izlemem ama Türk oyunculardan ilerledim şimdilik.
Yusuf Çim gayet iyi bence hem oyunculuk hem sempatiklik hemde yakışıklılık var
hande erçel i tv de zap yaparken gördüm ve o günden beri gözlerimden özür diliyorum🙏🏻 güzel olabilir ama oyunculuk maalesef
Bana yabancı dizilerden haber verin. Her bölümü 2 saatten fazla olan tr dizisi izleyecek kadar boş zamanım yok benim. İzleyene saygı duyarım
Yabancı dizilerde ha bre gördüğün halde oyuculuğunu beğenmediğin kişiyi yaz sende.
Çok mantıklı bir isim harbiden niye bu kadar ünlü bu kadın
Hande erçel gayet iyi Bi oyuncu sadece verilen roller kötü
Bende Hande Erçel diyorum çünkü bence fazla abartılıyor ondan daha iyi bir çok oyuncu var
Hande erçel ve serenay zaten izlemiyorum türk dizileri fakat karşıma çıkıyorlar
Hande erçel ve ramodaki şu adam adı neydi başroldeki ramo olan boşuna varlar
Hande erçel, tolga sarıtaş
Hande Ercel ve sevgilisi🤪🤪
guzel kadin ama oyunculuk yetenegi sifir
can yaman 😒
Hande erçel kerem bursin
Çok izlemedim ama ben de aynı görüşteyim.
Doğru bende begenmiyorum çok dah ıyileri var
Hande Erçel'i bir beğenemedim gitti.
Burcu ozberk
Demet özdemir
Dkhdkdshskdhsk tüm pembe dizilerdeki basroller
Hande Erçel, Serenay Sarıkaya
Deniz cakir hülya avsar
Hande erçel ve tüm oyuncular
Hande Erçel Demet Özdemir
Demet Özdemir başı çeker bu konuda.
Demet özdemir
Demet Özdemir