Selam arkadaşlar! Bir dönem Hollywood kulislerinde dolaşan dedikodulara göre, futbol kariyerini noktalayan David Beckham, film sektörüne göz kırparak; "The Secret Service" filminde rol almak için kulis yapmış hatta bu yolda en büyük destekçisi de eşi Victoria olmuş. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyunculuk konusunda, neredeyse hiç backgroundu olmayan ünlüler bu sektöre adım atmalı mı? Yeteneği varsa, ünlüler film sektörüne adım atmalı mı?
Sizce popülaritesi yüksek ünlüler film yıldızı olmalı mı?
Ya başarılı olursa? Denemeye değer... bür de sinema sektöründe özellikle güzellik>yetenek... ülkemizde de örnekleri var neredeyse sıfır yetenek ama güzel/yakışıklı diye milyonlar kazanıyor. Çok yetenekli ama sıradan bir tipse sürünüyor gibi gibi... önemli olan yetenek ama denemeden de bilinmez elbette
Katılıyorum, yani derler ya star ışığı var diye. Öyle bir ışık saçıyorsa etrafına bir iki film teklifi de gelmişse şansını denesin, yeteneği varsa yürü gider. Yoksa zaten tutmaz..
Yani bir kere denemenin zararı olmaz. Bazı insanların gerçekten ekran ışığı var. Fakat yeteneği yoksa ve olmuyorsa. Sırf ışığı var diye de zorlamanın anlamı yok bana göre. Çünkü yetenek ve oyunculuk çok başka bir şey.