Boş zamanlarında sü-rek-li dizi izleyen biri olarak online dizi platformlarının bağımlısı olduğumu söyleyebilirim.😂 Ama son dönemlerde özellikle GAİN’den çıkamadığımı da itiraf etmem gerekiyor. Çünkü hangi dizisini izlersem izleyeyim aşık olmamak elde değil.😍 Bugün de size her bölümünü ayrı bir keyifle izlediğim bir diziyi önereceğim.
10 Bin Adım’ı önermesi benden, izlemesi sizden!🤩
İzlemeyen bin pişman diyorlar😂
Hani yeni bir diziye başladığınızda daha ilk sahnesinde bile yüzünüzde bir gülümseme oluşturur ya, işte 10 Bin Adım tam da öyle bir dizi. Bölümleri sadece 10’ar dakika olduğu için yayında olan iki sezonunu da sadece bir gecede bitirdim.🤩 Eğer siz de hem izlerken keyif alabileceğiniz hem de hayatınıza dair birçok andan kareler görebileceğiniz bir dizi arıyorsanız adresiniz belli, #10BinAdım.💛
Çok detay vermek istemiyorum ama konusundan bahsetmesem de olmaz.😎 Engin Günaydın’ın oynadığı Mehmet karakteri ile Devin Özgür Çınar’ın canlandırdığı Ezgi karakteri, ayrıldıktan sonra dost kalmayı başaran iki eski sevgili. “Ayrıldıktan sonra dost mu kalınırmış ya?” demeyin, sadece hemen 10 Bin Adım’ı izleyin. İzledikten sonra da gelin, nasıl dost kalınırmış bir de birlikte konuşuruz.🤩
E artık önermesi benden, izlemesi sizden!🎉
Hayatlarına daha sağlıklı devam edebilmek için günde “10 bin adım” atmaya başlayan Ezgi ve Mehmet’in hikayesinde hem hayatınıza hem de ilişkilerinize dair birçok anı yakalayacağınıza eminim. Bence bu dizinin en keyifli yanı da bu zaten.😍
Daha fazla ertelemeden bir an önce başlamanızı önereceğim 10 Bin Adım’ın tüm bölümlerini GAİN’de bulabilirsiniz. Her anınız keyifle geçsin, şimdiden iyi seyirler.🍿
@queenofhearts ben de ilk gördüğümde şok oldum ama tüm eğlenceyi 10 dakikaya sığdırabildiklerini fark edince gerçekten bu zamana kadar izlediğim en güzel dizilerden biri olduğuna karar verdim🤩 Sen izledin mi?
Hayır izlemedim ilk kez bu soruda öğrendm daha önce duymamıştım maalsf 😥 Engin günaydını çok sverim ama galip dervişi izlerdim hep oyunculuğunu seviyorum
Gain de yayınlanan içerikleri çok beğeniyorum, hemen hemen hepsini izledim.. Son zamanlarda izlediğim; Etkileyici ve Duran dizileri hoşuma gitti. Bunun yanında diğer içeriklerde güzel, Terapist, Ayak İşleri... gibi...