İzlemekten keyif aldığın en son dizi hangisi? Şu an izlemekte olduğum Teen Wolf keyfli ama 5. sezondayım bu sezonu abartmışlar hiç sevemedim. 5’e kadar gayet iyiydi. Neyse son sezon düzeliyormuş😁. Peki siz ne izliyorsunuz? #Bendeakrebim
"İzlemekten çok keyif aldım, şiddetle tavsiye ediyorum" dediğin dizi hangisi?
Harika bir diziydi, Sürükleyicilikten tutun, karakterlerin mimiklerine kadar her şeyi mükemmeldi. Polisiye tarzında olması beni cezbeden ilk şeydi.
+ Sweet Tooth
Şuana kadar izlediğim en harika netflix yapımıydı. Diziyi bitirmek istemedim, o kadar tatlıydı ki anlatamam. Mutasyon gibi bir şey olmuş oluyor Gus ama onun gibi bir çocuğum olsun isterdim. O kadar güzel işlenmiş ki konu.
+ Arcane
LoL'den iki karakterin hikayesini anlatan resimsel bir diziydi. Ama çizimlerden oluşmasına rağmen duyguları çok güzel yansıtmışlar. Emeği geçen her sanatçı süper bir işçilik çıkarmış. Neredeyse her gamerın izlediği bir dizi zaten. Ama lol'le pek alakası yoktu. Yani oyunu oynamadan da rahatlıkla anlayabilirsiniz olayları.
+ The Hauntin of Bly Manor
Bu 'Tepedeki Ev'in ikinci serisi gibi. Benzer hikayeler ve oyuncular var. Ama ben bu diziyi diğerinden daha çok sevdim. Çünkü hikayesi daha gerçekçi ve duygusaldı. Korku filmi gibi hissettirdiği de oldu, drama filmi gibi de.
+ Locke & Key
Anahtar ve kilit uyumu. Karakterlerin bazı davranışları izlerken sinir etse de harika bir senaryosu var. Mutlaka izlenmeli. Bölümleri yaklaşık 1 saat olsa dahi gerçekten çok sürükleyici. Konuyu sevdikten sonra bir oturuşta bitirilecek bir dizi.
Tavsiyelerim şimdilik bu kadar. Daha da izlemeyeyim zaten ๑
Son dönemlerde akıcı ve komedisi bol bir dizi arayışına girmiştim. Çalıştığım için zamanım çok olmuyor ve bölüm süresi daha az olan yapımlar her daim ilk tercihim oluyor. Bu konuda çıtayı arşa çıkaran bir dizi önerim var tabii; #10BinAdım!
Hani gözü kapalı tavsiye edeceğin bir dizi olur ya, hah işte #10BinAdım da tam olarak o!
Eski sevgilinle her gün 10 bin adım atar mıydın?
Arkadaşlar, konudan bahsetmek gerekirse; iki eski sevgili Ezgi ve Mehmet’in Dünya Sağlık Örgütü’nün önerisi olan her gün 10 bin adım atma teorisini beraber hayata geçirmeye karar vermeleriyle başlayan maceralarını görüyoruz. Hiç bana “Yaaav, iki eski sevgili niye beraber yürür?” diye sormayın, vallahi bal gibi yürüyormuş. Ezgi ve Mehmet karakterlerini; Devin Özgür Çınar ve Engin Günaydın oynuyor. Size ortamlarda satmalık bir bilgi de vereyim. Bu ikili özel yaşamlarında da beraber 10 bin adım zaten atıyorlarmış. Dizinin aynı zamanda senaristi Devin Özgür Çınar, bu yürüyüşlerden ilham alarak senaryoyu oluşturmuş.
Zaman kavramım yok; ikinci sezona ne ara geldim bilmiyorum.💨
Bir dizi, hem akıcı hem de komedi açısından doyurucu olunca bölümler ışık hızında bitiyormuş, ben bunu #10BinAdım’ı izlerken anladım. Bir baktım, 2. sezona geçmişim bile! Meraklısına tüm bölümlerin 10 dakika olduğunu da söyleyeyim.⏳
Yeni ve sürükleyici bir dizi arayan tüm herkese #10BinAdım’ı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. 10 bin adım atma fikrini de bir gözden geçirin derim. Belki eski sevgiliniz de bu konuda size hak verebilir. Bir küçük mesajın ne zararı olabilir ki? 😜
Bir dizi tutkunu olarak benimde keyifle ve severek izlediğim dizilerden senin için güzel bir liste yapayım. Bu listede her türlü dizi olacak. Sen aralarında kafana yatanlara bakar ve beğendiğin dizilerden birine başlayabilirsin. Umarım yardımcı olabilirim. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum.
Benim favorim presion break ve lost dizisiydi. Hem uzun soluklu hem de heyecanlı bir konusu vardı. Tekrar olsa tekrar izlerim gibi geliyor. Dönemlerinin en iyi yapımlarıydı. Bu aralar narcos izliyorum. Çokta hoşuma gitti doğrusu.
Poyraz karayeli çok seviyordum ayrıca bu aralar Leyla ile mecnun ve gölge ile kemik dizilerine başladım. Gölge ve kemik pek sarmıyor ama leyla ile mecnun samimî geliyor keyifli bence.
Ayrıca sıradan gelebilir ama la case de papel de çok keyif vermişti bana.
Kore dizileri izliyorum hep. Şu an en sevdiğim ve izlemekten keyif aldığım dizi TALE OF THE NİNE TALED ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.1000 kere izledim herhalde.🌈💙
Normalde defalarca aynı diziyi izleyen biri değilimdir. Ama crash landing on you dizisini bitirdikten sonra bile ara ara canım sıkıldığında izliyorum. Dizi de aşkın işleniş hali ve yan konular uyumlu ve bütündü. Masalsı bir tadı vardı.