Selâm, Ben en son 2 gün önce film izledim ve çok kötü bir filmdi. Uzun zamandır film izleyen birisi değildim ve filmlere bir şans vermek istedim. Pek çok filme baktım, birini sona kadar izledim ve pek guzel değildi. Yılda 1 film falan izlerim. Ne sıklıkla, kaç günde bir film izliyorsunuz?
Elimden geldiği kadar hafta 3 film izliyorum. Konusuna ve puanına dikkat etmeye özen gösteriyorum. Kalitesiz yapımlara şans vermiyorum. Sinema benim için tutku olduğu için genel olarak takip etmeye özen gösteriyorum.
Ne varsa eskide var her şeyde öyle yeni çıkan filmler çok iddialı geliyor ama büyük çoğunluğu eski filmler kadar tat vermiyor nedense godzilla vs kingkong izledim ama fragmandaki heyecanı alamadım kötü değildi ama abartı geldi bana
Vallahi bu ara başımı kaşıyacak vaktim yok filmden ziyade bir kaç dizi bitirdim Ramazan’da. Ondan beri ne dijital platform ne televizyona bakamadım düzgünce.
Ayda 3-4 defa izlerim. En son bugün The Godfather izledim. Geçen hafta 11. defa LoTR üçlemesini bitirdim:) Eğer bu yazdığım filmleri izlemediysen bir şans vermeni istiyorum. ; 1- LoTR Üçlemesi ( Yüzüklerin Efendisi Serisi) 2- Forrest Gump 3- Scarface 4- The Godfather üçlemesi 5- Karayip Korsanları ilk 3 film 6- Joker 7- Batman Kara Şövalye 8- Yıldızlar Arası 9- Kurtlar Vadisi Gladio 10- Hobbit Üçlemesi
Haftada dört film izlerim. İzlenmeli de. Film sadece vakit değerlendirme olarak görülmemeli. Ana tema öğretisi dışında kültür değeri ve sabır kavramı ile de zeka belirtisidir. Bireyin izlediği filmler bireye kişilik kazandırır.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Evdekiler benim uyuduğumu sanıyorlar ama ben her gece yatarak film izliyorum.
Güzel filmleri izleyip bitirmişim gibi hissediyorum. O yüzden çok önerilen, çok beğenilen bir film karşıma çıkmadıkça izlemiyorum. Yılda 2-3 film anca izlerim sanırım.