Sadece öneri istiyorum Aşk üçgeni falan kesinlikle olmasın... Dizi olarak Kore Çin Tayland olabilir konu bakımından soğuk ve popüler erkek olsun kizimizda ona göre sevimli biri olsun kız erkeği sevsin o şekil Ör : playfull kıss Kore dizi , film versiyonu Tayland fall in love , Çin versiyon dizisi de var İ love so beautiful diye.. ya da anlaşmali sevgili evlilik konulu olabilir..
Bu aralar W two worlds Moon lovers bunları izledim degiklik olsun bu sefer
Bu aralar W two worlds Moon lovers bunları izledim degiklik olsun bu sefer
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sierra burgess is a loser
Güzel bir filme benziyor tavsiye için tşkler
rica ederim
How I meet your mother
9 sezon nedir ya.. 2 olsa neyse... O kadar izleyemem ki
1 bölümü 20 25 dk ortalama 4 5 sezon bir diziye denk geliyor ama izlemeye başladığında gerçekten aşırı derecede saran ve zevkli bir dizi. Hislerini sana geçirebilir ve emin ol çok gülersin. Ayrıca çabuk biten diziler çok sıkıcı değil mi ya insan biraz devamlılık arıyor
Hmm o zmn sana bende blue TV dizisi önerim aynen aynen 5 sezon her bölüm 8-10 dk Kaçak site dizipal den izleyebilirsin
İzledim teşekkürler o zaman bende sana bir film önereyim : Jab tak hai jaan. Hint filmidir Aamirin filmlerinin bir tık üzerinde bir film olduğunu düşünüyorum onbinlerce dizi film izledim sıralamamin hep başındadir bu film sadece çok fazla komedi yok içinde ama izlersen aşk hakkında gerçekten kalıcı bilgiler öğrenirsin diyorum 👍
Aşk dedin beni benden aldın ki daha bir kaç ay önce 6 ay plotonik sevdiğim kişi red etti neyse öğrenelim gizli formülü 😂😂😂
O zaman ağlayabilirsin az biraz dikkat et 😂
Yok canım o kaybetti ben değil
Sağlık olsun önündeki filmlere bak sen boşver 😂
Ne filmler sınıftaki erkek kankam beni seviyor ben de onu sevmiyorum 😂😂
Bu durumu yaşaman kız ve erkeği dövüyolar zaten merak etme 😂
Anlamadım 😅
Diyorum ki yaşadığın olay doğanın bir kanunudur ben buna mutsuzluk paradoksu diyorum genelde seni seveni sen sevmezsin senin sevdiğinde seni sevmez ve bu kısır döngüyü bozup doğanın çarkını kırmanin tek yolu da seni sevip deger veren insana bir şans taniyip kendini de onu sevmeye zorlamak yoksa uzun soluklu mutlu olamiyorsun malesef full üzüntü ve yarı yolda kalmışlık bırakmıyor peşini😉😂
Haaa Dank etti şimdi jeton düştü 😂😂 Aynen yüzde 100 katılıyorum
Sen boşver onu bunu filmi izle yorumunu yaz buraya 😂
İzlerim ama söz vermim 😂😂
Ohooo ben şimdiye izlemişsindir diyodum şimdi izlemediysen bidaha izlemezsin kandirmayalim birbirimizi 😂
Benim göz sorunum var fazla dizi film izledigimden dolayı...
Evde tv varsa bi hdmi kablosu al bağla pc yi tv ye zabaa gadar izleyebilirsin o zaman pc kadar yormaz gözü 😉
TV o kadar gelişmiş değil teyzemin ki öyle...
Tamam izleme o zaman melodycim napalim yani tehdit mi ediyim izle diye 😂
Dizi izlemem ama film izleyecem Tehdit de etsen canimi da alsan yapmam... 😂😂😂 Olayı dramatize edelim biraz...
Yanlış yazdım diziyi izleyecem ama bu sefer film izlemem 😂😂😂 birisine başlarken öbürüne odaklanamiyorum ilaki o bitecek hangisine basladiysam dizi ya da film...
Diziye başladin yani 😂
Nerde izleyecegime baktım bolumlerine falan bugün 1. Bölümünü izledim güzeldi
Aynen aynen dizisini izliyordum bu da binevi o gibi bence çoğunlukla film severim ben ama bu da güzel dizi
Valla bende yeni bitirdim bu diziyi çok gülen bir insan sayılmam ama beni güldürmeyi başarabilen nadir dizilerden biri boş zamaninda aç kenarda oynasin izlemiş kadar oluyorsun zaten yine
Aynen o yönden çok güzel
O zaman iyi seyirler bakalim dizinin sonu bayaği şasirtici yalniz haberin olsun 😂
Yavaş yavaş izlerim artık 😉
hint dizlerine yönel
635 bölümlük kördüğüm falan izleyemem müzikleri falan sıkıcı ve konu saçma Kore dizisi 16 bölüm ve her bölüm 1 saat, çin dizi 24 bölüm ve her bölüm 40 dk
kimse 635 bölğmlü izle dimıyor tek bölümlü izle bitti trürk filmşeride heposi sacma
Türk filmi lutfen deme çukur Ramo, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz , arka sokaklar, Maraşlı , vb.. hepsi benzer ve sıkıcı ilaki silah olcaz Hint filmi amir khan filmi çok güzel dangal yerdeki yıldızlar
Ama dizi olarak tavsiye etmem
https://www.izle7.com/kanal7/hint-dizileri
bakabni, lirisniz
Bir ara şey izlemiştim eskiden 6. Sınıfta iken yalancı bahar orda arkey vardı yakışıklı 😂😂 hayla unutmadım biliyor musun?
olur böyle anılar :))))))
Aynen güzel gunlerdi şimdi öyle değil
şimdikler dönnüp dolaşıp silaha dönüp dolaşp seks gelir:)))
Aynen mesela şey var instable diye sırf terbiyesizdi öpüşme var diye izlemedim kaldiramadim...
ben izledim :)))
Aferin sana 👏👏👏 senden beklemezdim 😂😂
evde tektim maç izleye izleye skıldım öyle netten baktım araştırum açtım :))) bazen insan izlemeli sende bu kadar takılma :)))
Aynen ama Amerikan filmi sonuçta çok ta şey değil yani neyse aferim iyi yoldasin devam et 😂😂😂
Teşekkür ederim sende iyi yoldasın :) melodi :)
Tşkler animizin akıyla ilerliyorum ve araştırmalarıma devam ediyorum 😂😂😂
Hangi filmi seçtin peki bende izleyecem:)))
Amir khan bir tane filmi var onu izleyecem o adam yön veriyor adeta
Ben evden çıktım sağlık olsun 🤣 şimdi gezme vakti 🤣 bol deniz olan bir yere gitme vakti :))
Ooooooo Bensiz partiler ha 😂😂😂 aşk olsun surda hukukumuz var... 😂😂😂
Haha hukukmuz varmiydi yau o kadar önerdim sana :))
Aaaaa tabi ki var şey izleyecem ben Aamir khan kalbin arzusu onu izleyecem 😁😁😁