Sizce dizilerin sonu nasıl olurdu, yabancı diziler Türkiye de çekilseydi?

Düzgün bir senarist, yönetmen ve görüntü yönetmeni ve kendini riske atıcak bir prodüksiyon olmadığı sürece anlattığın şekilde devam eder ki bu saydıklarımın olması çok zor çünkü Türkiye de ki izleyici kitlesi mal
Medcezir buna bir örnek. Orijinali The OC (The Orange County) olan dizi 4 sezon ve 3. sezon 25. bölümde Mira karakteri ölüyor ve Orkun karakteri dizide önemli karakter bile değil. Fakat Türk yapımı Medcezir'de Orkun en sonlara kadar beliren önemli bir kötü karakter haline getirilmiş ve dizi eninde sonunda Yaman ve Mira'nın mutlu sonuyla biten bir dizi haline gelmiş😊
Şahane bir yorumdu teşekkürler. 😄
Eig senindir.
Asıl ben teşekkür ederim ☺️
Lucifer sehadet getirirdi.
😂Kesinlikle.
Rica ederim 😊
Dizi süresi en az 2 saat olurdu, entrikalar çok olurdu, zengin fakir erkek veya zengin erkek fakir kız olurdu. Bu ilişkiyi çekemeyen aile veya başka hoşlanan kişiler olurdu. Birbirlerini aldatıp küstükten sonra bir şekilde barışırlardı.
Cevap
7Cevap
Çekilenler var. Muhakkak aşk üçgeni beşgeni oluyor sonra aşçı bahçıvanı bahçıvan hizmetçiyi oluyor. Misalen kavakyelleri gibi. Gerci bizim ülkede diğerlerinden pek farklı değil
la caasa de papell finalde kebapçıda kutlama yapabilridi
😂Kesinlikle
The 100 çok güzel başladı ilk 2 sezon muhteşemdi sonraki sezonlarda baya boka sardı kaçta bıraktığını hatırlayamadım şu an ama 3 4 sezon izlemistim
Türkiye'de kesin aşiret dizisine dönerdi intikAAAAAMMMM
Türklere ait olan dizileri izleyemem, şarkıları dinleyemem kitapları da okuyamam, çünkü ırkların yozlaşması dediğimiz olgudan son yüz yıl içerisinde en büyük pay Türklerindir.
Hayatımda gördüğüm en boş dizi, oyunculukları o kadar kötü ki izlerken ben utanmıştım 😄
Öyle bir imkan yok maalesef ülkede
Fringe Türkiye’de çekilemezdi be :D
Sonu evlenerek biterdi 😂😀
Aynen öyle :D açıklama çok doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?