Şu soru kısmına anime önerisi verin yazmayı çok istiyorum ama sorum kaldırılıyor saygılı bad girl oldum KS sayesinde djdjdj
Neyse anime önerisi istiyorum 😃
Neyse anime önerisi istiyorum 😃
Durmadan kopyala yapıştır görüş paylaşıyorum ama neyse :d Yıldızladıklarım en çok beğendiğim animeler.
Fantastik: ☆Attack On Titan, Jujutsu Kaisen, Kimetsu No Yaiba, ☆Naruto, ☆Black Butler, ☆Deadman Wonderland, Erased, ☆Dororo...
Spor: Haikyuu, SK8 The Infinity
Okul/ komedi: Toradora, ☆The Disastrous Life Of Saiki K.
Polisiye: ☆Death Note
Mafya tarzı: ☆91 Days
Dram: Violet Evergarden, Anohana
Bilim Kurgu: Children Of The Whales (1 sezon sadece. devamı yok), The Promised Neverland
birkaç öneri yapayım.1) Elfen Lied: İnsanı bolca düşündüren ve güzelliği ile sizi depresyona sokacak bir anime2) Shokugeki no Souma ( Food Wars ismi ile Netflix'te bulabilirsiniz ama tüm sezonlar yok): Aslında yemek pişirmek ile ilgili bir anime ama anlatımlar/karakter derinlikleri/akıcılık o kadar iyi ki insan bağlanıyor.3) Yakitate Japan: Ben bu animeyi shokugeki'den sonra izleyecek başka yemek animelerini araştırırken bulmuştum. Bu animemiz spesifik olarak ekmek pişirmek ile ilgili. Hikaye gayet açık ve basit aslında. Baskarakterimiz Azuma Kazuma japon ve bir gün ekmekle tanisiyor. Ama bildiğiniz gibi japonlar pirinç yemeyi tercih eder. Fransız, Alman, İngiliz... hepsinin özel ekmegi var neden japonya için olmasın diyor. Ve JaPan yani japon ekmeği bulmaya çalışıyor. Eski olsa da Cook tatlı ve güzel bir anime. (en uzun açıklamayı da buna yazmisim haha )4) muhtemelen izlemissinizdir ama Death Note. ben bu animeyi overrated saniyordum ve izlemeyi baya erteledim ama izlediğimde ününü ne kadar hak ettiğini gördüm.5) Erased: Yine Netflixte bulabileceginiz kısa ama çok güzel ve anlamlı bir anime.6) Tonari no Kaibutsu kun: Romantizm türünde ve türünün en iyi animelerinden bence. Aslında herkes toradora önerir ama ben bu animeyi çok sevmistim7) Black Clover: Bir 5-6 bölüm dayanirsan bayaa hızlı akıyor. Ben ilk başta korkmuştum çok bölüm var diye ama şu an 100 bölüm daha olsa oturur izlerim. Son olarak bonus: Avatar the last airbender. Benim hayatımda izlediğim ve izleyebileceğim en güzel şey diye düşünüyorum. 3. kere bitirmek üzereyim. İzleyin izlettirin başka bir şey demiyorum. Netflix'te de var
mükemmelsin Çok teşekkür ederimmmmm ✨😭
rica ederimmm. gönderince yazi biraz karışmış kusura bakma ksndakks umarım işine yarar
Hahaha bir OTAKU dan kimse daha iyi tavsiye veremez ! 1-Kuroshitsuji 2-Koe No Katachi 3-Boku dake ga inai machi 4-Death Parade 5- Ao Haru Ride 6-Shokugeki No Soma 7-BECK 8-Yuri On İce 9-Ballroom E Youkoso 10-Golden Boy (biraz sapıkça bişi ama gülme garantili) 11-No Game No Life 12-Hotarubi No Mori E 13-SUMMER 14-Akatsuki No Yona 15-Amagami SS 16-Tokyo Ghoul 17-Shigatsu Wa Kimi No Uso 18-Kamisama Hajimemashita 19-Acchi Kocchi 20-Dance With Devils 21-Dive
Yok aşırı durum olarak görme bunu ya japonyada 1 kac tanıdığım discorddan konuşuyorduk zamanında otaku idi onlarda kötü bisi değil yani kim dedi ve nerede duydun bunu
Aşırılık söz konusu değilse otaku olmuyorsun zaten. Google'da "otakuluk nedir" diye ufak bir araştırma yapsan görürsün. Dur sana bir wikipedia linki atayım. https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Otaku
Ha sen asosyal bir birey olma içe kapaniklik kişiye olan zararını diyorsun ben doğdum doğalı böyleyim ya beni otaku yapan 300 üzeri anime bitirmem ve 100 manga okumam
Teşekkür ederim öyleyim tabiki ya sokağa çıksam dünya rengarenk anime dünyası gibi insanlar ise anime karakteri gibi duruyor 😆 o derece Otakuyum
Cevap
8Cevap
Kimetsu no yaiba, yakusoku no neverland, jujutsu kaisen, rurouni kenshin, castlevania, great pretender, dota: dragon's blood.
Attack of titans - death note - Angel of death - an Angel - charlette- eresed - naruto - demon slayer ( favorim) - devilnan cry baby ( zaman kaybı ama kafa yorucu olması güzel - Kakegurui kumar animesi - monster falan
The Future Diary kesinlikle izle
Attack On Titan kesin izle
İzledim
Daha geçen bitirdim 3. Defa izledim djdkdkdks
Battusa.
Megalo box
Hangilerini izledin?
Attack on titan, banana fish, high school dxd, another vs vs 😂
Öne piece izle
One piece
death note
tom ve jerry :D