Şu replik olmadık yerlerde aklıma geliyor kendi kendime gülüyorum birde şey var bayıl istersen Feriha hayır olmadık yerlerde geliyor durduk yerde gelse iyi tanımadığım biriyle muhabbet ediyorum telefonu düşürüyor salak mısın Cemile diyesim geliyor.
Senin yine diyesin geliyormuş ben durup dururken evde bağırıyorum telefonda konuşurken bağırıyorum hatta sokakta kimse yokken bağırıyorum salak mısın cemile repliğini bir kere söyleyince ağzından düşmüyor insanın . d
Bana V for Vendetta'dan fikirlere kurşun işlemez repliği sık sık gelir. Yüzüklerin efendisinden You shall not pass repliğini espri olarak da sık sık kullanırım, Gollum'un yüzüğe my precious demesi... Çok sevdiğim bir şeye, birine kullandığım oluyor. Yine yüzüklerin efendisinden "Dostlarım siz kimsenin önünde eğilmeyin"diyen Aragorn. "Elf gözlerin neler görüyor, Legolas" jfjfjfjfj. "Bunların hepsi sadece bir tane sayılır" Gimli... Daha çok var ya. Başka filmlerden de gelenler oluyor.
Aslında merak etmedim değil. Ama gözlerim bir yandan artık uyu diye SOS veriyor. Tercihlere de saygılı olmak lazım tabi. Birinin, bir şeyin nasıl özel, ender, önemli olduğunu bilirim. Yakın zamanlarda sık hisseder oldum bunu.