Aday filmlerin listesi linki

En İyi Animasyon Filmi
✨wolfwalkers✨
Çok iyi bir filmdi, hala izlemeyen varsa izlesin. Animasyon olması ön yargı oluşturmasın aynı gün içinde sıkılmadan ard arda iki kere izledim. Çizim tarzı, müzikleri, karakterleri, klasik pixardan ve disneyden kendini ayırması; farklı havasıyla izletiyor.

Şu dönemde en fazla artan sorunları ele alan muazzam bir yapımdı. Çocuk istismarı, okuma hakkının alınması ve bağnaz fikirlerle evlendirilen bir çocuğun bilgi yarışmasını kazanıp, mezun olmasını ele alan bir film değil de bunlar aday gösteriliyorsa. Oscar töreninde takım elbiselerinin renklerini iyice koyu yapsınlar çünkü ödül vermeye değil daha iyi yapımların mezarına çiçek koymaya gidiyorlar.
Vampire Diaries izliyordum onu da ders yazarken evi toplarken falan, dün bitti ve yeni bir seye basliyacagimi düsünmüyorum. Film/dizi izlemeyi de sevmiyorum cünkü kötü genelde senaryolar insanin morelini bozuyor.
Eskiden o zaman liseye giderdim geceleri Oscar Grammy billiboard falan izlerdim okulum olmasına rağmen 4 gibi başlardı üşenmeden kalkar hayallerimi izlerdim ☺️
Özledim o günleri
Cevap
25Cevap
Haketmeyen filmlerde aday oluyor ondan hiçç bakmıyorum The handmaiden 2016 da oscara aday olmalıydı (En çok hakkı yenen filmdi) aday olmadı oscara ondan oscar ve oscar adaylıkları benim için 🤢🤮
Bu yıl oskar adayı bir film izlemedim desem benim görüşüm.
Sürekli karşıma çıkıyor diye yazıyorum. Bana ne be abi bana faydası olmayan kilisenin papazını...
Ulan artık glenn close a bir oscar verin arkadaş ayıptır günahtır.
Onlar çoktan ayarlamışlsrdır ödül sahibini. Düzmece bunlar takılmayın inanmayın
Johnny Depp bile almadı henüz adını bile bilmediklerimiz Oscar alıyor. Brn onu bunu bilmem illuminati oscarı yönetiyor
Merhaba 🎈
Daha önce izlediğim film ya da dizi içlerinde yok ancak merak ettim. Teşekkürler canım sıkılıyordu vesile oldun. 😀
Arasından favori filmim Sound of Metal oldu ama ödül kime gider bilemedim.
Çok da iyi bir film değil açıkçası
Leonardo da aldığına göre bi esprisi kalmadı bu oscarın artık
Hayatim ve problemlerim adli filmin başrol oyuncusu olarak oscar benim hakkim
ARKA SOKAKLAR alır bence. Abdulhmitten bu yana devam ediyor aw
Hiç birini izlememişim kank
İranlı yönetmen Asghar farhadi filmi var mıydı acaba ödül töreni 'nde merak ettim
Hangi Günde Ona Göre Bakalım
Ne zmn başlıyor saat kaçta
Mank hakediyor bence.
PC Başında mı düzenlenecek yoksa toplanacaklar mı?
Canli izleyeceğim, umarım şahin abi günah keçisi filmi Oscarı alır az ekmegini yemedik.
Saçma sapan bir seslendirmeyle izlicez🥺
Ilmiye dügüm at dünyaya kazik cak.
#Bonjour
Hiçbiri
Johnny depp hala alamadı dimi oscar
Benim tercihim yok listede
Film izlemem
Hicbiri
Sound of Metal
The father
ELLITE
Atın intikamı günah keçisi bir sins hikayesi
Minari benim favorim oldu.
Dünyadan Haberler..
Kötü mü oldu?
Antony hopkins
İzlemiyorum
Bence izlemelisin.
About Time 💫
Bence ben efsaneyim filmi
Nomadland
İzlemiyorum
Flash TV favorim
Saat kacta
Üçüncü Göz
İzlemeiyorum
Çukur
Kurtlar vadisi
TSI ne?
Türkiye saati ile demek. Anlaşılacağını düşünmüştüm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?