Bu maskenin ardında hamurdan daha fazlası var. Bu maskenin ardında bir pide var ve pidelere kurşun işlemez! Pidelerin gücü adına jdkabcjaxs 😅😅😂
155 Yorumla
En İyi Cevaplar
Korkma, sadece pide kuyruğuna gideceksin, sonra müşteri olacaksın, sonra pidelerle birlikte bir iftarın bedenine yürüyeceksin, oradan mideye ulaşacaksın, midenin özüne bir pide konacak, belki belki o pide ben olacağım… Hayatın pide karşısında ne önemi var.
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
+1 yılX-Men : Days of Future Past
Sırf birisinin tökezleyip yolunu kaybetmesi sonsuza kadar kayboldukları anlamına gelmez. Bazen hepimizin ufak bir pideye ihtiyacı olur.
Star WarsPidesizlik, karanlık tarafa giden yoldur. Pidesizlik öfkeye; öfke nefrete; nefret ise acıya yol açar. A Beatifull MindPide yemek yalnızca olayları dışarıdan izleyenlerin lüksüdür. Kaptan Amerika: Zırhın içinde büyük bir adam, onu alınca senden geriye ne kalıyor? Iron Man: Bir dahi, milyoner, playboy ve bir pidesever.10 YorumlaTabi siz fırıncı olarak size emanet edilen pidelerin her bakımdan yetersiz gördüğünüz fırıncının pidelik yapmasina şiddetle karşısınız ama
61 Yorumla
+1 yılPide, pide dediğin nedir ki gülüm
Ben senin için susamlısını almışım ⚡⚡75 Yorumla- +1 yıl
Ahahahah
- +1 yıl
https://i.resmim.net/zTN4f.jpg
Kıymetlimiiisss - +1 yıl
Ehehee
- +1 yıl
😂😂😂
- Diziler & Filmler konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılPide neydi? Pide emekti ffkf
212 Yorumla- +1 yıl
kfsdjgkdhgjf şahane
Hayır, senin piden benim.
41 Yorumla
+1 yılPide pide dediğin nedir ki gülüm
Ben senin için tırnaksızı göze almışım.. Mxkxmxk52 Yorumla- +1 yıl
Fırıncılar;
Bu ne diyo mk 😂😂😂
+1 yılKorku, karanlık tarafa giden yoldur. Korku öfkeye; öfke nefrete; nefret ise pideye yol açar. (Yıldız savaşları) 😂
32 Yorumla- +1 yıl
Sen bu işi biliyosun 😂
Diziler & Filmler konusunda 364 cevap paylaştı. I'm PIDE!
34 Yorumla
+1 yılKemal Sunal'ın "çay yok b*k için" repliğini sevdiğimden aklıma ilk "pide yok b*k yiyin" diye değiştirmek geldi 😂😂Hababam sınıfı efsanelerinden müfettiş;-Kimsin sen?+Ben pideyim-Ne pidesi oğlum?+Ayıptır söylemesi inek pidesi.-Senden pide olur mu?+Olmaz.. ama dinlemiyorlar. Çok uzundu kısa kestim 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Alt alta yazmıştım niye böyle olmuş ki
+1 yıl+kolyeni bende düşürmüşsün akşam gel al
- yangında düşürdüm sanmıştım.
+yangın sayılır..
+ Pideni bende düşürmüşsün akşam gel al.
- Yangında düşürdüm sanmıştım.
+ yangın sayılır.. şeklinde olur mu ki? :D12 Yorumla- +1 yıl
Oldu bak bu :D
+1 yılSsssshhh hayırdır birader, sen neye baktın, Neye bakıyon lan, pide var simit var, neye bakiyon
60 Yorumla
+1 yılsus.. bir "pide " daha söyleme... çünkü inanırım.Ezel
412 Yorumla- +1 yıl
😂😂off fena güldüm...😜
- +1 yıl
Allah aşkına dur... karnıma ağrılar gidi vallaha gülmekten 🤣🤣🤪
- +1 yıl
Ss aldım o derece iyi ya...
- +1 yıl
Fenaydı yaas
- +1 yıl
Ahahaha bu ne😂😂
- +1 yıl
Etiket yapmaya üşendim, senin replikleri diyorum😂
26 Yorumla- +1 yıl
Bir tane gelsin o vakit Dünya değişiyor bunu su da hissediyorum toprakta hissediyorum kokusunu alıyorum eskilerden pek bir şey kalmadı zira hatırlayanlardan yaşayan yok artık her şey muhteşem pidelerin yapımıyla başlandı üç pide varlıkların en arifi en zarifi olan ölümsüz elflere verilmişti. yedisi mahir madenciler ve zanaatkarlar olan dağların derinliklerinde yaşayan cücelere, dokuz pide varlıklar arasında güce en düşkün olan insan ırkına bahşedilmişti. Bütün ırklara hükmedecek gücü muhafaza ediyordu bu pideler lakin hepsi elfler cüceler insanlar hepsi ama hepsi kandırıldı. Mordor diyarında hüküm dağının ateşlerinde gizlice yapmıştı karanlıklar efendisi sauron hükmeden pideyi diğerlerine hükmedebilmek için tüm zulmünü kinini ve tüm yaşamlara hakim olma iradesini kattı bu pideye hepsine hükmedecek tek bir pide orta dünyanın hür diyarları pidenin gücü karşısında birer birer düştüler. elfler ile insanlar arasındaki son ittifak güçleri mordor ordularına karşı yürüyüşe geçerek hüküm dağı eteklerinde orta dünyanın hürriyeti için harbettiler. Zafer yakındı lakin pidenin gücü bir türlü bastırılamıyordu. İşte bütün ümitlerin yitirildiği o karanlık saatlerde kralın oğlu isildur babasının kılıcını aldı. Böylece orta dünyanın hür halklarının düşmanı olan sauron sonunda mağlub edilmiş oldu. Pide isildura geçti. Bu sayede kötülüğü sonsuza kadar yok etme şansı bir kereliğine ona verilmiş oldu ama o bunu kavrayamadı. Çünkü İnsanlar tamahkardır. Güç Pidesinin kendi iradesi de vardır. Pide isildura ihanet ederek ölümüne sebep oldu. Ve unutulmaması icab eden şeyler yitip gitti. Tarih efsaneleşti efsaneler masal oldu 2500 yıl boyunca güç pidesi sırra kadem bastı ta ki tesadüfen yeni bir taşıyıcı onu bulana dek.
+1 yıl
Yemin ederim kafam olmuş zaten pide.
Kafamın içinden hamur çıkıyo yani o derece:)50 YorumlaLoki- Benim ordum var.
Stark- Bizde de pide kuyruğu var.23 Yorumla
+1 yılPidesiz olalım. Bizde pidesiz oluruz, herkes pideli olacak değil ya? Ben seninle pidesizliğede varım.
52 Yorumla- +1 yıl
Cemal süreyya şiiri 💓
Yüreğinize sağlık. - +1 yıl
Aynı zamanda behzat ç repliği tabiki 👍
+1 yılBir adama silah verisen bir bankayı soyabilir, ama bir adama pide verirsen tüm dünyayı soyabilir. – Before Midnight Olduğu kadar 😅
62 Yorumla- +1 yıl
Hdhdjjd bu daha iyi oldu
Pide, yumurtalı pide... (007)
Beni yenemezsin...
- Biliyorum... ama o yenebilir
* Fırlayan ramazan pideleri* (Thor Ragnarok)40 Yorumlakorku seni tutsak eder
Pide ise özgür kılar
Pide iyi birşeydir 😃
20 YorumlaPide korkunç bir lanettir. düşünürsün, hissedersin, ve acı çekersin...
(Being John Malkovich)50 Yorumla
+1 yılÖlüler için üzülme Harry, yaşayanlar için üzül; öen çok da pidesiz yaşayanlar için.
51 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yıl-Sence hangisi daha kötü olurdu?
-Canavar olarak yaşamak mı? Yoksa iyi bir PİDE olarak ölmek mi?
/Zindan Adası (Son sahne)30 Yorumla And I * pide
31 YorumlaBenim ailemden birini tehdit edecek adamı pideyle boğarım
12 Yorumla
+1 yılBeni kaybetmeyi göze alabiliyor musun? Beni, beni. Beni, beni.. Pideni..
-Bihter Ziyagil60 Yorumla
+1 yılAnnem her zaman hayatın bir pide gibi olduğunu söylerdi. İçinde ne olduğunu asla bilemezsin.
40 Yorumla
+1 yılBugün ya pide yapıcaz ya da tarih olucaz.
-Pide Alemdar40 YorumlaPide neydi pide emekti buna bittim gerçekten 😂😂 gerçeğini unuttum
40 Yorumla
+1 yıl"Her gün işe gidiyorsun. Akşamları erken uyuyorsun ve bunun karşılığında aldığın tek şey yumurtalı pide mi? Gerçekten acınası bir durumdasın."
20 YorumlaStreet Fighter'da ki Ryu karakteri aduket atarken Pidekettt diyerek rakibin suratına pide fırlatması hoş olurdu...
20 Yorumla
+1 yılPide yok Rocky , pide yok. İlk pideyi onlar yedi. Pide gören masum köylü. Kara ambar pideciler derneği, .. arkayı hazırlayın , pide kaydı yapacam.
20 Yorumla
+1 yılKardeşler fırınında, harlı ateşte gizlice pişirmişti Rasım Usta susamlı Pideyi... Diğer pidelere hükmedebilmek için...
20 Yorumla
+1 yılTüm pideleri birleştiren hüküm dağının taş fırında lav ateşi ile pişmiş tek bir pide 😂😂
30 Yorumla
+1 yılPide herşeydir Pide Herşeydir
Sen Pideni Yersin Pidende Seni
<•••>20 Yorumla
+1 yılNe yani pide olamadıysak hayallerımızı de satmadık ya
20 Yorumla
+1 yılNe arsız gönlüm var benim? Etrafımdaki tüm fırıncıları ne kadar çabuk seviyorum. Çalı kuşu feride
21 Yorumla- +1 yıl
Jajsjsjs 😃😃😃
+1 yılAdam pidenin teki çıktı Rıza baba
73 Yorumla- +1 yıl
😂 Olsun pide de uydu şöyle bol yumurtalı
+1 yılTarih yalnızca pidecileri yazar 😂😂
#PoyrazcımKarayel30 Yorumla
+1 yılEkmek bulamıyorlarsa pide yesinler. (Maria Antonetti)
30 YorumlaBabam haklıydı pidelerin varsa seni kullanırlar.😂😂
30 Yorumla
+1 yılEfendimissss 😅👍😊
11 Yorumla- +1 yıl
Pidemissss olacakti paylasirken heyecan yaptim nedense oyle gitti 😅👍
+1 yıltabi siz pideleri tarafından size emanet edilen pideleri her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir pidenin pidelik etmesine şiddetle karşısınız ama
60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPide insanı değiştirmez içindekini ortaya çıkarır.
~hacker40 Yorumla
+1 yılAteş su toprak pide
Pide mi?
Pide tabi zoruna mı gitti70 Yorumla
+1 yılsinancım Senin sesin güzeldir bir pide (pizza) söyleyiver kardeşim
10 Yorumla"Sen bu aciz pideye gönderilebilecek en iyi kalitedeki unsun" djdjdj
10 Yorumla
+1 yılOnlar gözlerimin önünde birbirlerine pide yediriyorlar (Bihter)
10 Yorumla
+1 yılHayallerinden vazgeç ve öl.
Pidenden vazgeç ve öl.
~Levi Ackerman10 Yorumla
+1 yılBu hastanede ki pide doktor sensin Ali🙈😅
42 Yorumla- +1 yıl
Bu daha iyi😅
+1 yıl-Pideni pideni bihterini
Birde şey var
-Pidemisin cemile23 Yorumla- +1 yıl
-Tabii siz pideleri tarafından size emanet edilen çocukları her bakımdan yetersiz gördüğünüz birinin onlara fırıncılık yapmasına şiddetle karşısınız ama...
(Kendimi durduramıyorum)😄 - +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes bitirebilir pidesini
Ama herkes bitirdi diye doymaz20 YorumlaBeni beni pideni? 🤦🏻♀️
42 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 876 cevap paylaştı. fırına gidecekmiş iki gözümün çiçeği
80 Yorumla
+1 yılAltın kapılarımız pide oldu Tayfun..
80 Yorumla
+1 yılAman Ali Rıza Bey pidemizin tadı kaçmasın
80 Yorumla
+1 yılBiopides
Pides of Berlin33 Yorumla- +1 yıl
He soruyu yanlış okumuşum o zaman - Diyelim iki piden var. Sosyalizm 2 pideni de alır, ondan pide üretir, sana verir. Komünizm sendeki 2 pidenin 1 tanesini alır başkasına verir. Böylece eşit olursunuz. Faşizmde ise, sendeki 2 pideni de alır, sana pide satar.
+1 yılSöyle bana legolas... Pide gözlerin neler görür :)
20 Yorumla
+1 yılİyi gelen ne varsa hepsi pide işte.
22 Yorumla- +1 yıl
Onu unutmuşum 😂
+1 yılPide cehennemi ahahah tuhaf oldu.
28 Yorumla- +1 yıl
Aaa yanlış okudum tüh 😂
- +1 yıl
"Senin de benim kadar piden yerinde" bu şey Harry Potter filmden bir replik
- +1 yıl
Nayııırrr nolaaamazz Harry Potter'ın ismini değiştirme. 😕😕
- +1 yıl
Hiçte bile yakışmadı 😒🙄
Puhahah ayıp dimi lan farat abinizin pidesini yemeye utanmıyormusunuz