Kaan
Mete
Murat
Zeynep
Aslı
Brit
Diğer Karakterler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Murat veya Mete.
Rica ederim birikiüçbukre hanım
Mete
Tşkler eig icin
ricalar
Cevap
9Cevap
İzlemedim ama eğer önerirsen izlerim zaman bulabilirsem nasıl bir şey aksiyon komadi romantizim ne konusu
Biz neden yanlızız? Sorusunu sorup , hayatında filozof diyojen gibi basitten de bir yaşam süren iki adam ve günlük yaşamındaki ufak bir kesidi. Ha birde bunlar bir radyo kanalı seslendiriyorlar ve genelde seçtikleri konu ülkemizde tabulaştırıldığı için insanlar bunu dinlemekten keyif alıyorlar ve radyo kanalı en kitleye ulaştığında ise bu iki canlı cenazeler radyoyu kapatma kararı alıyor. Mal işte ikiside 😄
Sonrada finish
güzel gözüküyor izlerim herhalde
@elcinguzell Ağır drama gibi bir konusu var. Değişik kitaplardan alıntı yapan iki radyocunun hem hobileri hem de radyo programındaki değişik yorumları anlatılmış. Bence herkesin izlemesi gereken bir film eğer izlemediysen izlemelisin.
Hobiden kasıt ne 😄 filmde en çok gördüğüm detay seks yapmaları
gıuegpşgpşgurıfg
@geneldeufaklikderler Mete plak koleksiyonu topluyor. Kaan basacağı kitapları önceden seçip doğa fotoğrafçısı. Metenin annesi şarap türleri ve tatları ilgi alanı bence filmi seks yapıyorlar deyip geçmek haksızlık olur biraz yobaz bakma tarzından kurtulup olaylara güzel ve kültür yönünden bakarsak izlediğimiz filmlerden daha fazla zevk alırız iyi günler.
iyi günler
aslan belgeseli izleyip kizla yatan cocuk.. en sereflisi o cunku
İtlik serserilik yakıştığı için Mete tabi ki 😊 Keyifli günler.
Hiç izlemedim, önerir misiniz?
Sürekli karamsar gitmiş ama güzel.
İzlemem gerekenler listemde duruyordu da hiç vakit bulamadım izlemeye ☺️
Gece izle güzel oluyor iyi günler 😊
Teşekkürler , size de hayırlı sabahlar 🙏
İzlemedim
izlemedim
Murat..
Kaan
Çakal daha iyi
Aslı
Kaan