Maço değilde, aklıma direk dürüst, dobra, cesaretli, korkusuz ve içi dışı bir olan tavırları geldi. Bunlar yapmacık bir kibar feyzo erkeğinden iyidir ve bir erkeği adam yapan çekici tavırlar 🙈 Tabi bu huylar aynı anda çok kaba olabiliyor o ayrı ama her şeyde bir kusur var ne yapalım 😅😅
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDizilerle böyle aptalca karakterleri ergenlere sevdiriyorlar. Tamam erkek baskın olsun ama maçoda abartı. Erkek dediğin beyefendi olur maço değil. Ben baskın karakterim sözümü dinletirim ama karşındakinin sözüne de değer veririm fikir hakkı veririm. Bu macolar hanzo hanzo :) Alfalık moda artık ayrıca maço seven mi kaldı.
22 Yorumla- +1 yıl
Ne olsun dostum? Senin gibi çift cinsiyet mi olsun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Daha yakışıklıydı benim gözlerimde, daha iyi kalpli gördüm ben onu, ondan maçoydu, ondan daha çok şiirseldi sözcükleri. Benden her gittiğinde, bir ben de gitti benden geri dönmemek üzre. Son gittiğinde yine geri geldi, fakat korkuyorum yine giderse korkusuyla geri dönemedim. Bu sefer kabul edemedim, çünkü biliyorum yine gidicek ve yine gidicek. Hep gidicek... mevsimler gibi gidicek, yine mevsimler gibi yine gelicek fakat aşkın 4 mevsimi olmaz. Tek mevsimde yağar kar, o tek mecsimin içinde güneş kavurur ve yine o tek mevsimin içinde sonbahar. Ben şimdi onun gibi bunun gibi diye ayırmayacağım. Benim ideal erkek tipim de yok. Kalbim kimi sevip kimden vazgeçer, bunları da bilemem ki.
10 Yorumla
+1 yılMilleti bilmem ama benim beğendiğim tarz bu değil. Tabi ki erkeğin güçlü ve kararlı olmasını isterim bazı konularda baskın da olabilir ama ben de baskın karakterde biriyim o sebeple insan gibi birbirimizi dinlemeyi bilmeli ve saygılı olmalıyız ben karmaşaya gelemem. Keyifli günler.
40 YorumlaKuzey Tekinoğlu karakterinin tam olarak nasıl bir karakter olduğunu bilmediğim için maço erkek tanımından yola çıkarak yorum yapacağım.
Kaba saba erkekler karizma olsa kaç yazar? Agresif, saldırgan erkekleri hayatıma almam. İstediği kadar yakışıklı olsun durum değişmez.30 YorumlaKadınlar küçük çocuk ruhunda olur genelde o yüzden saygısını koruyarak sözünü dinleten erkekleri severler. Bir kıza nereye gidelim deyip memnun değilmişsin gibi bir imaj sergilemektense gel şuraya gidiyoruz demek daha cazip. Biraz da boy önemli benim boyum 191 bir kızdan kısa olma ihtimalim yok ama senden uzun bir kız seni elinden tutup parka gotürürse o komik olur. O yüzden erkek yapmak istemeli kadın takdir etmeli gibi bir şey.
26 Yorumla- +1 yıl
Boy ne alaka ya benim boyum 1.82 yanimda bi kiz olmadi benden 100lerce kisalar kizlari goturdu
- +1 yıl
Sevmezler belki ama sevgili olurlar ama burda onemli nokta oz guven ve para o zaman kizlarin gozunde karizmatik hatta yakisikli bile oluyorsun
- +1 yıl
Ben hukuk bürosunda avukatım gayet prestijli bi hayatım var ilk senem guzel bi muhitte yaşıyorum kaldığım sitede bekar adamlar var maddi durumu baya iyi alt komşum doktor cadillac arabası var ama diksiyonu hali tavrı doktor olduğuna inanmassın genel olarar çok saçma bi adam kaç kişiyle evlenmeye çalıştı hayatı boyunca bi sevgilisi bile olmamış insan ilişkileride onemli bi faktör
- +1 yıl
O da onemli elbette 👍
+1 yılBu adam kadinlara vurmuyor bunun gibi maco olanlar kadinlari doverde oldururde ama bu dizi sonucta adamin konusmasi tavirlari hareketleri beni gulduruyor valla 😂
22 Yorumla- +1 yıl
Aslinda sunu demek istiyorum normalde boyle adamlar cabuk sinirlenen vs kadinlari dover mesela simayi sevmiyor ama bi kere vurmadi illa sevdigi ile alakasi yok yani ayrica dizi oldugu icin boyle oldugunu dusunuyorum gercekte uzak durulmasi gereken kisilerdir boyle kisiler
+1 yılBazı kadınlar, kız çocukları yetiştirilme tarzından ötürü otoriter ve sert erkekleri seçmeye meyilli oluyorlar. Baba figürlerine bakarsak genelde ya ilgisiz ya da sert baba görürüz. Biz kızları suçluyoruz ama esas sorun aile birliğinde. Kıskançlığın, kontrolcülüğün sevgi olduğuna inanıyorlar. Toplumumuzda “sever de döver de” gibi bir yanılsama mevcut. Şaşırmamak lazım.
42 Yorumla- +1 yıl
ustaa bee
- +1 yıl
@Lütfettinizefenim ❤️
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıvanç Tatlıtuğ Behlül karakteri demek isterdim ama o karakter çok çapkındi😂 burada yakışıklılığı yok kıro rolü vermişler bence yakışmamış bide kıvanç Tatlıtuğ'un gümüş adında bir dizisi vardı ilk orada gördüm bu adamı Mehmet karakterini canlandıriyordu sanırım orada ayrı bir havası vardı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzey dışarıya maço sevgilisine ince düşenceli ve değer veriyor.. Ayrıca adam gibi adam karaktersiz biri değil.
tabii isterdim41 Yorumla
+1 yılBiz kadinlar cesur adamlari severiz akisina birakip kenarda bekliyenleri degil gidisati degistiren yon veren bahaneler altinda ezilmek yerine cozum ureten adamlari...
30 YorumlaHayatımda kan bağıyla bağlı bir tane Kuzey Tekinoğlu görünüşü ve karakterinde adam var zaten, sevgili-eş olarak da aynı tiplemeden istemem.
Bana göre değil.30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkarı gibi miy miy herşeyden korkan erkeklerden hayr gelmez biz kadinlar yaninda güvende olduğumuz adamlari severiz
31 Yorumla
+1 yılÇünkü cepte değildirler, sözünü dinlemessen bırakıp gidecek korkusu yaratırlar ve sahiplenici görünürler. Bu da çekici gelir. İçlerinde özgüvensizdirler de aksi görünmeyi çok güzel başarırlar. Böyle biriyle ilişkim olmuştu, aman benden uzak 😒
10 Yorumla
+1 yılAdamda tip desen var karizma desen var tabi kızlara da bakmak yakışır.
11 Yorumla
+1 yılVardı başımda onun gibi bıtane yanında bana bakanlara bıle kafa göz dalmışlığı vardı 🤦🏻♀️ çekilecek dert degıl böyleleri
40 Yorumla
+1 yılO yakışıklılığa sahip olmasını çoğu kişi ister ama maço bir karaktere tahammülüm yok, asla dayanamam.
40 Yorumla
+1 yılKızlar peşinden sürükleyen erkeği ve sert erkeği tercih ediyor ondan baskın karakteri daha çok sevmelerinden kaynaklı bu
30 Yorumla
+1 yılEvrimsel olarak maço erkekler doğada daha güçlü göründüğünden dişilere genlerinden almak için daha cazip geliyor olay bu😂
30 Yorumla
+1 yılAslında yakışıklılığıda var onun için oynadığı dizi ve filmler izleniyor 😀 mesela normal hayatta da kuzey gibiler çok tercih ediliyor kimse tam dediğini yapan birini istemez gibi bana göre.
10 Yorumla
+1 yılGörseldeki adam asiri tipim degil cok itici maco erkek de sevmem beyefendi karakterli ve baskin erkek severim.
20 YorumlaSonra ağız burun dağılınca laf edin. Maçoluk hayata karşı bir tavır. Sana neden değişsin. O tip maçoluk sadece filmlerde😂😂
20 YorumlaKuzey tekinoğlunu canlandıran isim kıvanç tatlıtuğ gibi bir ünlü olduğu için ve senarist ona yoğunlaştığı için olabilirmi ☺️
20 Yorumla
+1 yıl20 Yorumla
+1 yılKuzeyin sevilme sebebi maço olması değil oyuncunun aşırı iyi oynaması dlxmdşxkdşxm
30 YorumlaKizlar bayılıyorum kurtarılmayı birinin onun için kahramanlık yapmasına. Ayrıca diziler böyle erkeklerle dolu. Başka tip görmüyoruz ki...
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kaba bile olsa bir kadına vurmayacak kadar minnoş bir yapıya sahip bu yüzden seviliyor olabilir
10 YorumlaValla macolugunda bir dozu var çok mıy mıy olmasın ama öyle yakarım yikarım kırarım şeyleri bana göre değil
10 YorumlaSadece sevmeyı sahıplenmeyı bıldgımız ıcın maço gıbı gorunuyoruz hanzoluk harıc zaten pek sevılmezler 😀
10 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşımın karakterine çok benziyor her zaman güzel değil aslaaaaaaaa
20 YorumlaHayır istemezdim ben daha çok romantik erkek seviyorum
23 Yorumla- +1 yıl
Yalağn söylüyorsuğn uleeğğyyn😀
- +1 yıl
@değişikadam2 hayır ya cidden hxhd dışarıdan bakınca maço gibi durabilir ama bana karşı romantik olmasını isterim
Bu adamın tipini sevmiyorum ki. Diziyi de hiç izlemedim. Lazım değil.
20 Yorumla
+1 yılGörünüş olarak olabilir ama maço erkekler baya itici bence
20 YorumlaMagazin konusunda 1,5b cevap paylaştı. bizim kızlar kıro seviyor
74 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapma
u +1 yıl@NataliaPortman herşey ortada
- +1 yıl
Siz Türk erkekleri de oldukça kırosunuz kızlar ne yapsın seçme hakları olmuyor bak bende genelleme yaptım
u +1 yıl@NataliaPortman olabilir gayette
+1 yıldeveyi diken insanı sikennnn makbuldür diye bir özlü sözümüz var onu hatırladım şu an 🤣🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılBurada aslolan tiptir. Tipsiz erkek aynı davranışları sergilese kızlar salak der geçer.
10 Yorumla
+1 yılGüzel seven erkekler seviliyor bence sevmeyi bilen erkekler
15 Yorumla- +1 yıl
Onlar sevmezler ama neyse 🙄
- +1 yıl
Kendi adıma konuştum sanirim
- +1 yıl
Ben macolar guzel sevmez olarak dedim sen de o anlamda mi demistin (macolar guzel sever anlaminda)
- +1 yıl
Evet galiba öyle demek istedim
Erkek ve heteroseksüel hâlimle ben isterdim. Kadınlar neden istemesin?
10 Yorumla
+1 yılBunu ben de anlamış değilim. Nerde sıkıtılı tipler var türk kızı peşinde😄
10 Yorumla
+1 yılEn azindan adam karakterliydi simay gibi birine bile namusum diyip karakterli davrandi ama simay şillıktı napsin adam. Maço diye gezinen erkeklerde adamlik erkeklik karakter yok. Pabucumun maçosu onlar hepsi balon
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDiziyi hiç izlemedim bilmiyorum ama yakışıklılık için istemezdim bide etrafındaki kızları kovalayamam. Yanıma yakışsın yeter fazlasında gözüm yok 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef.. Ama suçlamıyorum, hormonlar çekiyo bu tip erkekleri çekiyor. Korumacı, sahiplenici, sert vs. Ama gerçekçi değil işte bu çekim.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılJordan peterson un bununla ilgili makalesi vardı.. Vahşi erkeği medenileştiren çılgın bakire diye.. Kadınların dışarıda aslan kendine bir kuzu gibi davranmasın istemesinin sebebi işte
Cevap sahibi+1 yılDemek istediğim bu değil ama.. Dışarıda serseri, çevresine tehlike saçan tipler olup evde eşine kuzu gibi olan.. Senin dediğin olsa keşke..
Kadında o erkeği koruyucu, sahiplenici sanıyor..
Hadi öyle olduğunu kabul edelim, itaat ve sadakat daha farklı bir olay..
+1 yılBu herifin neresi maço ve neresi yakışıklı? Abartılacak kadar bir şeysi de yok yani.
15 Yorumla
+1 yılbizde mia khalifa, karma rx, elisa ibarra, syble ya da sybil, jennifer lopez billy ellish i nedensiz seviyoz onlarında kıvancı sevmesinin bi nedeni yoktur bence seksii geldiği için seviyolardır
10 Yorumla
+1 yılSizin şiddete meyilli erkek sevdanız var genetik süründürülmeyi seviyorsunuz zaten Şeyma subaşı karakteriniz yılan olduğunuzu da gösteriyor
11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı bir cevap vermek yerine, diss atıp gerçeklerden kaçan kızlar...
Televizyonlarda görüyoruz sonra. "Kadına şiddet neden arttı?" "Kadına şiddet durmak biliyor" "Kadın cinayetleri neden çoğaldı" Vs. Vs. Vs..
10 Yorumla
+1 yılÇünkü ülke kendine zerre kadar değer vermeyen kadınlarla kızlarla dolu
20 YorumlaKuzeyin maco vs vs vs oldunu söylerler
Polat alemdarin adam öödürdünü
Ama unutmayin kuzeyin cemresi polatin elifi vardi20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMaço sevgilisi olan anlayışlı erkek istiyor. Sevgilisi, eşi ilgili, anlayışlı olan maço istiyor. Erkek de aynı, adaplıysa eşi "fahişe gibi" dediği kadınları istiyor. O kadını bulunca da bayağı geliyor. İnsan işte...
00 Yorumla
+1 yılBöyle sevgiler gerçek hayatta böyle güzel olmuyor sonuç olarak da haberlerde kadın cinayeti diye altyazı geçiyor
00 Yorumla
+1 yılAynen aynen seçin maço erkekleri sert erkekleri sonra ilerde dayak yiyip şiddet görünce de mağdurum diye ağlayın
00 YorumlaMagazin konusunda 364 cevap paylaştı. Degersiz hissetmekten zevk aliyorsunuzdur belki ne bilelim. Deveye diken insana.. hatirlayamadim lafin sonunu. Neydi ki? 🤔🤔🤔
00 YorumlaKarı gibi davranmalarından iyidir düşüncesi
11 Yorumla
+1 yılÇünkü yalansız delikanlıyız
11 Yorumla
+1 yılİnan edin bende hangi huy hareket varsa kuzey tekin oğlundada aynı şeyler var sanki beni yazmış lar kuzeye lan caz yapma s*****belanı ha😂
10 YorumlaAksine sevmem maçoluk anlayışında kroluk değil, sevgiler.🙋🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılYa şu telefonu tutuşa bak ağzını yüzünü kırasım geldi
10 Yorumla
+1 yılAyıp diil mi olum farat abinizin mektubunu okuyonuz ehehehe
20 Yorumla
+1 yılBence sert olmak gerekiyor yeri geldiği zaman merhametli de olacaksın bu da içinizde varsa olursunuz
20 Yorumla
+1 yılBunun kader örgüsüyle ilgili olduğunu düşünüyorum baba nasılsa kız da onun gibi eş arıyor
20 Yorumla
+1 yılÇekici geliyor bana aşırı tabi haddini bilcek abartmamak kaydiyla
20 Yorumla
+1 yılBen sevmiyorum ya ne tipi nede karakteri, davranışları hiç benlik değil.
00 Yorumla- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne