Hayatınızdaki en keyifle izlediğiniz dizi neydi?

Selamlar🤩
İnsanlar ikiye ayrılır, diziciler ve filmciler.😂 Yani daha çok dizi izlemeyi tercih edenler ya da gönlünü filme verenler. Ben birinci sınıfa aitim sanırım yani koyu bir dizi fanıyım da diyebiliriz.😍 Ama böyle olunca sizi her bölümüyle etkisi altına almayı başaran, başından sonuna kadar sıkılmadan izleyebileceğiniz bir dizi bulmak da biraz zorlaşıyor. Neyse ki bu konuda imdadıma son zamanlarda GAİN yetişiyor ve bugünkü önerim de buradan geliyor!🎉
Aksiyon dizilerini oldum olası sevmişimdir ama sizi hem aksiyona hem de sonsuz bir eğlenceye sürükleyen bir dizi de kolay bulunmuyor bence. Ayak İşleri ise tam da bu noktada devreye giriyor ve sizi koltuğunuzdan alıp aksiyon komedisinin tam ortasına bırakıyor.🤩
Ayak İşleri’nin başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar yer alıyor. Bu iki ismin olduğu bir projenin etkisini anlatmama gerek yoktur sanırım.😍 Çağlar Çorumlu’nun canlandırdığı Vedat karakteri ile Güven Murat’ın oynadığı Evren karakteri bu zamana kadar denk geldiğim hem en komik hem de en karizma ikili olabilir.😂
Her bölümünde zengin iş adamı Sermet Bey’in verdiği saçma sapan görevleri yerine getirmeye çalışan bu ikilinin maceralarını konu alan Ayak İşleri, sadece 25’er dakikalık bölümlerden oluşuyor!🤩 Yani burada dakikaları boş sahneler değil dopdolu bir eğlence oluşturuyor.😍
Eğer anlattıklarım sizi heyecanlandırdıysa hemen GAİN’e girebilir ve Ayak İşleri’ni izlemeye başlayabilirsiniz.💛 1. sezondaki tüm bölümler yayında! 2. sezon ise yeni başladı, her Perşembe yeni bölümü izleyebilirsiniz.🤩 Şimdiden iyi seyirler, bol eğlenceler.😍🍿
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Taboo dizisini çok keyifle izlemiştim. Normalde dizi izlerken atlaya atlaya izlerim yan karakter sahnelerini. Ama taboo dizisinde bir saniye bile ileri sarmadım. Her sahnesini dikkatlice özenle izledim. Zaten Tom Hardy o kadar başarılı bir oyuncu ki James Kaziah Delaney rolünü de çok ama çok şahane oynamış. İkinci sezonu yıllardır bekliyorum bi gelmedi nomıssız
Avrupa Yakası
Kardeş Payı
Tatlı Hayat
Sherlock tabii ki :)
Sir Arthur Conan Doyle'un kitaplarına dayanan Sherlock Holmes hikayelerinin bu güncellenmiş versiyonu modern, keskin ve tehlikelidir. Günümüz Londra'sında geçen Holmes, her zamanki gibi zeki ve kibirli. Sadık arkadaşı Watson, Afganistan savaşında doktor olarak görev yaptı. Birlikte heyecan verici, eğlenceli ve çirkin maceralara atılırlar.
Kardeşim belki yadırgarsınız ama kesinlikle Kurtlar Vadisi. Yani Ezel'i izlemedim ama Kurtlar Vadisi bambaşka. Ha diyebilirsin ki zaten Kurtlar Vadisi'nden başka bir şey bilmiyorsunuz diye ama biliyorum merak etme. Netflix'im var. Farklı farklı bir sürü dizi, film izledim ama Kurtlar Vadisi bambaşka. Teşekkür ederim. İyi geceler.
yk yaw neye yadırgıycaz kurtlar vadisi güzel bi dizi izledim seviyorum da zaten güzel seçim merak etme millet öyle şeyler söylemez bence zaten herkez biliyo kurtlar vadisini laf edeni keseri hfjdk nese sana da iyi geceler
Bilerek hata yapıyorum eriniyorum, olumlu şeyler söyledim takıldığın tek şey bu olsun.
@ceylin97su alınma be usta. Türkçe'yi kim yanlış kullanıyorsa ona derim ben. Teşekkür ederim
adını feriha koydum
halil sahnelerinde çıldrıyordum ldmkds :D
Türk yapımı oalrak aslında bir kaç tane var Yalan dünya mesela. Yabancı ise sherlock du
Eski dizilerden uğur yücel 'in oynadigi bi dizi var aramızda kalsın mükemmel bi dizi
p*rno izle bebeğem 😏
Ufak tefek cinayetler
Deli yürek yilan hikayesi ve ezeldi
Mini diziydi 6 bölümlüktu sanırım. İsmi börü
CSI vegas kriminal polisiye seviyorum
the walking dead üstü daha cıkmadı
Bir litre gözyaşı. Tutmadı ama iyi diziydi
Deadpool
How aç yor mathir
Braking bad
Brad pittin filmlerini keyifle izlerim.
House Of Cards...