Selam, Tarihin gelmiş geçmiş en korkunç filmi, yapılan bilimsel araştırmalar sonucunda belli oldu. Araştırmacılar, insanlar üzerinde ölçüm cihazları kullanarak gelmiş geçmiş en korkunç filmi tespit etti.50 kişiye toplam uzunluğu 100 saati geçen filmler izletildi. Bu sırada katılımcıların üzerindeki cihazlar sayesinde katılımcıların kalp atışı/ritimleri de anlık olarak takip edildi ve kaydedildi. Sinister filmini izleyen 50 katılımcının, film sırasında ortalama kalp ritmi ise 86 bpm olarak belirlendi. İzleyicilerin kalp ritmini ortalama 86 bpm’ye yükselten Sinister filmi, en korkunç sahnesinde ise katılımcıların kalp ritimlerini 131 bpm’ye ulaştırmayı başardı. Araştırmalar sonucunda Sinister en korkunç film olarak belirlendi. Siz Sinister'i izlediniz mi?
Gelmiş geçmiş en korkunç film "Sinister" izlediniz mi?
Selam, İzlemedim. Ama izlemeyi düşünüyorum bak şu an... Başlamadan önce bildiğim bütün duaları okuyup besmele çekicem her zamanki gibi... Sonra gece yine ödüm kopup durcek 🤦♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Selam,
İzlemedim.
Ama izlemeyi düşünüyorum bak şu an...
Başlamadan önce bildiğim bütün duaları okuyup besmele çekicem her zamanki gibi...
Sonra gece yine ödüm kopup durcek 🤦♀️
İzledim ve normalde korku filmlerinin saçma olduğunu düşünen birisi olmama rağmen hikayesi hoşuma gitmişti, aşırı geriyor insanı.
Konusu nasıldı anlatirmisin biraz
Izledim ve korkmadim. Cok fazla korku filmi izleyince nerede ne olacagi anlasiliyor zaten😅
İzledim ve o kadar korkunç değildi ama çok güzel bir seri.
Çok korkunç. okulda izletmişlerdi. Uzun süre etkisinde kaldım. Hiç tavsiye etmem
Biraz anlatır mısınız konu nasıl
şimdi izlemeye cesaret edemedim. yarın gündüz izleyim bari...
Abartıldığı kadar korkunç değil ama aralarında en iyisi
Korkudan ziyade sağlam bi gerilim filmidir.
izledim bunu ikincisi de var sanırım yanlış mı?
izledim, izlemez olaydım uyuyamamistim o gece
Hayır korku türlerini sevmiyorum
Hayır.
Hayır
Izleyemem
İzlerim yarın
İzlemedim
Ooo hemen izlerim
Hayır
İzlemiştim
İzlemedim