Konudan ziyade sıradışı bir senaryo da olabilir. Size alışılmışın dışında gelen ve ayrı bir lezzet veren bir film/ dizi var mı? Ve tavsiye eder misiniz?
İzlediğiniz en sıradışı konulu dizi/ film hangisiydi?
Anne! (Mother!) (2017) İnsanın aklına kazınan ve asla unutamayacağı türden bir filmdi. Bütçesi, oyuncusu şusu veya busu değildi, tamamen senaryoydu olay. Javier Bordem ve Jennifer Lawrence oynamakta filmde. Korku filmidir, doğru ama korkuyu insan psikolojisinin ve aklın hayal gücünün sınırlarını zorlayarak yapıyor.
İzledikten sonra ''Ben ne oldum, ne oluyor?'' demek isteyenleri davet ediyorum.
Korku deyince aklınıza cin peri ve hayalet gelmesin. Burada öyle bir şey yok, psikolojik derin korku filmi. İzleyici geren türden yani. Film çok normal ilerlerken bir anda çoook acayip şeyler oluyor, zayıf zihne sahipler ve kırılgan insanlar, özellikle de empatisi güçlü insanlar çok etkilenir. Boş verin, bence de izlemeyin :D
Siz onu değil, empatisi güçlü olan yeri üstünüze alının. O kadar özellik saydım, onu mu üstünüze alındınız. Teessüf ederim, benden bekler miydiniz öyle bir şey 🥺
Gizli pembelilere karşı önyargılı olduğum doğrudur. Anasayfayı azıcık gezdiyseniz hak verirsiniz ama, böyle sorular olamaz gerçekten. Artık gizli olmadığınıza göre gocunacak bir durum da kalmadı bence. Barış yapabiliriz :D