1. Remember war of the son 2. Beautiful gong shim 3. Age of youth 4. The girl who sees smells 5. Hua jai sıla
Eyer suç gerilim gibi diziler seviyorsanız ilk önce remember i izleyin sonra hua jai sıla izleyin aslında hepsini izleyin hepsi çok güzeller. Çabuk olun hadi izleyin. 1 2 3 4 diziler kore dizisi 5. Tayland dizisi hepsini izledim çok güzel gerçekten bence hemen izleyin cabukkk alt yazılı izleyin Google'da var haydiii
Arkadaşlar şimdi sizlere çok güzel dizler önercem hepsini izleyin okey?
Alakası yok Tayland ve kore'nin dini başka din konuşma tipi başka Tayland Budist ama kore Hristiyan bir din aslında ben din ayrımı yapmam ayrıca sen bilirsin kore sevmezsen yinede 1 bölüm bile hua jai sıla yı izle derim ama sen bilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kore dizileri gerçekten harika oluyor
Ben ama daha çok jumong gibi eski dönemde güvenlerini seviyorum
Bu dizilerin topluma hitap şekli bende alerji yapıyor !
Niye ya
Bence gayet güzel
Saygı duyuyorum fakat ben pek sevmiyorum
Senin kararın ister izle ister izleme ama ben remember i kaçırma derim çok güzel dizi
Eyw thanks👍
Eskiden Kore faniydim ama şimdi bu bakarım.
👍👌
Teşekkür ederim dikkate alacağım 😊
☺️.
Kore dizilerini tiksinç bulurum.
Sebep? 🙄🤔 O zaman Tayland dizisi hua jai sıla yı izle
Amerikan, İngiliz, Türk izlerim. Diğerleri beni ilgilendirmiyor. Tayland da Kore gibidir muhtemelen. Bu dizileri sevdiğine göre.
Alakası yok Tayland ve kore'nin dini başka din konuşma tipi başka Tayland Budist ama kore Hristiyan bir din aslında ben din ayrımı yapmam ayrıca sen bilirsin kore sevmezsen yinede 1 bölüm bile hua jai sıla yı izle derim ama sen bilirsin
Hua jai sila askimizi kimse sorgulamasin💋💋
Yo izlemiyicem.
Sadece önerdim