Adamın bir çok dizisini izledim, Öyle bir geçer zaman, paramparça gibi dizilerini izledim orda gerçek sesini kullanırken kırmızı oda dizisinde çok değişik konuşuyor sizce nedir, adamın röportajlarını bile izledim sesi normal iken kırmızı oda dizisinde çok farklı geldi bana.#Moldovyapapatya
Kırmızı oda dizisinde "Erkan Petekkaya " gerçek sesi mi; kullanılıyor?
Selâmün aleyküm, Erkan Petekkaya şive konusunda çok iyi bir oyuncudur. Daha önce bu şiveyi serseri dizisinde icra etmişti. Kendi sesi evet şive yapıyor onun için farklı geliyor.
Erkan petekkaya takipçisisin ama ses tonunun ona ait olduğunu bilmiyorsun garip 🤣 Sanırım kulaklarda sıkıntı var ama ses tonunu duyduğuna göre algılarda sıkıntı var.. Orijinal kendi sesidir ancak.! Rolünde canlandırdığı karakter Diyarbakırlı bu yüzden şiveli konuşuyor ve gerçekten iyi bi oyuncuki seni bile yanıltabilmiş🤣
dizide rol gereği oyuncunun psikopatımsı bir tarzda konuşmasını uygun bulmuş senaristler bundan önceki dizilerinde öyle bir geçer zaman ki dizisinde normal bir konuşması vardı ondan da önceki dizisinde serseri dizisinde yine bu konuşmaya yakın bir psikopatımsı tarzı vardı
yani oyuncunun kırmızı oda dizisindeki sesi orijinal sesi olmayabilir