Dün başladım ve bitirdim. İnanılmaz akıcı ve güzel bir diziydi. Korku filmi olmadığı halde izlerken gerilmenizi sağlayan bir atmosferi var. Bu çok hoşuma gitti.
Sonu ise beni şok etti. :D Spoiler vermeyeceğim tabisiiiii, dont panic. 😂 İzlemeyen varsa nolurr gidin izleyin. Çok güzel bir dizi.
İzleyenlerin fikirlerini merak ediyorum. Beğendiniz mi? Sonunu önceden tahmin ettiniz mi? Ben çözdüğümü sanmıştım ama acayip ters köşe oldu. 😲😂
"Behind Her Eyes" (Gözlerinin Ardında) dizisini izlediniz mi, sonunu tahmin edebildiniz mi?
Daha önce izlemedim fakat oldukça merak ettiğim kesin bu diziyi hemencecik nıt ediverdim. Bu aralar bende the walking dead dizi tadında oyununu izliyorum.😂
kaçıncı bölümdesin bilmiyorum ama ilk 3 bölümden sonra acayip sarıyorrr Zaten 2. ve 3. sezon efsane Son sezon hepsinden daha güzel ama hep duygusal ve izlerken geriliyorsun
peaky blinders Kesinlikle izlemelisin onunda ilk bölümü ve ilk sezonun bir kaç bölümü sıkıcı ama İzleyip bitirdikten sonra bana dugu ve düşüncelerini mutlaka yazmalısın izlemelisin onu