Diziler & Filmler Hangi dizi ve film tam sevgili ile izlenmelik? CatKong Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sence hangi dizi veya film tam sevgili ile izlenmelik? Valla manitayla şöyle keyifle vadinin ilk 97 bölümünü izlesem yeter. Hangi dizi ve film tam sevgili ile izlenmelik? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KürkMantoluHayri Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 336 cevap paylaştı. Elbette Kurtlar Vadisi ilk 97 bölüm :D Kurşun atıp kurşun yiyebiliriz 3 4 Yorumla CatKong +1 yıl Ömer babanın sahnelerini atlarım ama 😂 Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl ayıpsın her türlü fjfj bi de hikmet manyağınınkini Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl polat: ben ölüyomömer baba: bir gün bir kaplumbağa.. fjfj Yorumla CatKong +1 yıl Onun yine arada giderli sahneleri oluyorda Ömer baba çok fena ya "Bak evladım birgün mevlana" baba yeter ya ajsjdjd Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Kesinlikle çukur < •••>https://www.youtube.com/embed/7zrMLH0OLfY:)) 1 0 Yorumla
Bulasmayinbana88 Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Dark bence. Çok beyin yakıcı garip bir film. Ve bir andan da sarıyor. 1 0 Yorumla
zeynepyilmaz1269 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl The notebook filmi olabilir konusu aşk hem de akıcı film 1 0 Yorumla
MuratS0 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Korku filmlerine aşığım ama kızla izlemek istesem izletmez 1 0 Yorumla
TIlki_Bey Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Sevgilim uzanıp aksiyon bilimkurgu tarzı filmi izlemek isterim ama sevgilim yok 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Sevgilim daha olmadı ama romantik hariç her türü onunla izlerdim sanırım. 1 0 Yorumla
_jfjsjf_ Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Çok dizi film düşkünü birisi değilim o yüzden bilmiyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayat. İliski başladıktan sonra izlenince ne keyifli oluyor. Hayatın ta kendisinden bahsediyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Aşk-ı Memnu gibi bir şey izlenmez sevgiliyle kavga çıkar, komedi daha iyi mesela Aile Arasında. 0 0 Yorumla
hande_77 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Amar İspanyol filmi aşk + 18 içerikli mükemmel bir film ♥️ Tutku dolu izlemeni tavsiye ederim 1 1 Yorumla hande_77 +1 yıl 👍🏼 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Göl Evi 🦋 romantik ve duygusal bir film. 1 0 Yorumla
kakaolusütüm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Alev alev olabilir. Ama bilin bakalım ne eksik?😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Elbette Kurtlar Vadisi ilk 97 bölüm :D Kurşun atıp kurşun yiyebiliriz
Ömer babanın sahnelerini atlarım ama 😂
ayıpsın her türlü fjfj bi de hikmet manyağınınkini
polat: ben ölüyom
ömer baba: bir gün bir kaplumbağa.. fjfj
Onun yine arada giderli sahneleri oluyorda Ömer baba çok fena ya "Bak evladım birgün mevlana" baba yeter ya ajsjdjd
Kesinlikle çukur < •••>
https://www.youtube.com/embed/7zrMLH0OLfY:))
Dark bence. Çok beyin yakıcı garip bir film. Ve bir andan da sarıyor.
The notebook filmi olabilir konusu aşk hem de akıcı film
Korku filmlerine aşığım ama kızla izlemek istesem izletmez
Sevgilim uzanıp aksiyon bilimkurgu tarzı filmi izlemek isterim ama sevgilim yok
Sevgilim daha olmadı ama romantik hariç her türü onunla izlerdim sanırım.
Çok dizi film düşkünü birisi değilim o yüzden bilmiyorum.
Hayat. İliski başladıktan sonra izlenince ne keyifli oluyor. Hayatın ta kendisinden bahsediyorum.
Herhangi bir korku filmi olabilir, kurtlar vadisi olmasın da. 😒
Aşk-ı Memnu gibi bir şey izlenmez sevgiliyle kavga çıkar, komedi daha iyi mesela Aile Arasında.
Dizi olarak ; Nip/Tuck & Dark Desire.
Amar
İspanyol filmi aşk + 18 içerikli mükemmel bir film ♥️ Tutku dolu izlemeni tavsiye ederim
👍🏼
Detayi okumadan Kurtlar Vadisi demistim 😂
Sadece sen bence güzel olur
Göl Evi 🦋 romantik ve duygusal bir film.
Çilek kokusu ve gelinim mutfakta
Hiç birini istemem izlemek 😖😖
Outlendar
Alev alev olabilir. Ama bilin bakalım ne eksik?😂
game of thrones
Titanik 😌
Sevgili mi? O da ne?