Kanks trk dizi pk izlmm Eski diziler sayılırsa sungurlar ve ekip1 ama Yabancı sayılırsa Asya dizileri aralrnda seçim yapamam Ondan vis a vis ve la casa da papel diym
Bu adam size yanlış bilgi vermiş matematik gerekli ama %50 burslu okuyabilirsin Esra Özveren diye bir kanal var o kız nasıl hukuk kazandığını anlatacak dinle tyt matematik 12 net yap ayt matematik ten de 7 net yap iyi bir şehirde devlet üniversitesi gwlnez ama okursun.
@Moldovyapapatya senin dediğin gibi tyt’de 12 net yapsam ayr’de 7 net yapsam hiçbir üniversitede ücretli bile okuyamam parayı da bastırsam okuyamam. Ücretli okuyabilmek için bile ayt’de en az 17 ve üzeri net yapmak lazım. Sen yanlış biliyorsun.
Esra Özveren mezuna kaldım ben sıralama aşırı derecede çok kötüydü bunu size açıklama yapmak dâhi istemiyorum dedi hukuk fakültesi kazanamadım ama ben dedi ama kız sonunda açıklama yapacak % 50 burslu okuyor
Ayt matematik için söyledim tyt de 12 net yapman lazım ama kötü bir yer gelir Marmara hukuk ya da Ankara hukuk gelmez Eskişehir hukuk gelmez bu netlerle komik olan ne anlamıyorum yardımcı olmaya çalışıyorum burslu okumana ailen izin veriyorsa burslu oku ya da mezuna kalın. Çok istiyorsan hukuk.
@Moldovyapapatya sen ayt ne demek daha onu bile bilmiyorsun ki. Ben 2 tane üniversite mezunuyum biri işletme diğeri maliye. Bu sebeple sana güldüm. Üniversite sınavının mantığını bile anlamamışsın ileri matematiğin ne olduğunu bilmiyorsun
Ben gayet ne olduğunu biliyorum tyt Temel yeterlilik sınavı ayt alan yeterlilik demek tyt 2 yıllık üniversite ayt 4 yıllık sözel öğrenciler sayısal çözmez eşit ağırlık öğrencisi Türkçe matematik dersine ağırlık verir MF sayısal fen dersleri demek sözel öğrencisi tarih 2 çözmez tarih 1 çözer gayet iyi biliyorum dalga geçtiğin konuya madem çok biliyorsun niye soruyorsun youtube diye bir şey var
@Moldovyapapatya sen bu sınavın mantığını bilsen bazı bölümler için olan baraj sınırını da bilirdin neyse boşver öğrenirsin meslek sahibi olduğun zaman
Kesinlikleeee. Bide ordaki yılmaz aşırı derecede yakışıklı. Sadece onun için izliyorum ama züleyha ile gerçekte sevgiliymiş sonra ayrılmışlar ve bu yüzden yılmaz diziden ayrılmış. Ama bence çok ciddi olgun iyi bir çocuk yılmaz