Diziler & Filmler Her gün izlesem sıkılmam dediğiniz bir film var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 87 Yapay Zekaya Sor Selam, Her gün izlesem sıkılmam dediğiniz bir film var mı? #Zuljin Güncellemeler+1 yıl 🖤 Her gün izlesem sıkılmam dediğiniz bir film var mı? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
byJam Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben genellikle boş zamanlarımda yabancı korku filmleri izlerim. Korku olunca işin içinde heyecan da oluyor. 0 0 Yorumla
magnetars Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok sevdiğim filmler var ama 2 gün üst üste izlesem nefret ederim 1 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Hayat Sana GüzelBeyaz Kentin Sessizliği Suyun Sesi366 Gün 0 0 Yorumla
seninbenananiavradnı Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hayır yok bir izlediğimi bir daha izlemem 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 608 cevap paylaştı. LOTR serisi.. ❤️ 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben genellikle boş zamanlarımda yabancı korku filmleri izlerim. Korku olunca işin içinde heyecan da oluyor.
Çok sevdiğim filmler var ama 2 gün üst üste izlesem nefret ederim
Hayat Sana Güzel
Beyaz Kentin Sessizliği
Suyun Sesi
366 Gün
Her gün aynı şeyi izlemek sıkar
Hayır yok bir izlediğimi bir daha izlemem
Herşeyden sıkılırım kardeşim
Kemal Sunal, Şener Şen gibi ustaların filmleri
LOTR serisi.. ❤️
Henüz yok
Leyla ile Mecnun