Başkası ise yorumlarda belirtin.
Şahika (Yeni adıyla ender) Ekinci😈
(Hakiki) Ender Ekinci🐍
Hasan aaaaali bey
Aysel
Feride
Yıldız
Çağatay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tam şirret kaynana Kız anne demek istiyo deme diyo sonra da gelin şöyle böyle
Şahika favorim
Cevap
3Cevap
Bu diziyi niye herkes izliyor awk hiçbirini tanımıyom ben
izle bence pişman olmassın gelmiş geçmiş en iyi türk dizilerinden biri bol bol entrika, heyecan var.
Murat sonerin videosunu izlemiştim aga ahlak sıfır nasıl izleyip reyting veriyorsunuz anlamış değilim
Bence izlemeyi bırak beynine yazık bro
halit öldükten sonra aldatma falan kalmadı birde şimdiki son bölümler aşırı heyecanlı diziye yeni gelen yaşlı bir adam var şahika onun sağ koluyla oyun çevirip ölmüş gibi yaptı adamın evine girerken nabız düşüren ilaç almış ve kısa süreliğine adam karşısında ölmüş biz bunu son bölüm öğrendik bir kaç gün saklandı sonra adam başka bir kadınla hisse devretmek için evlenecekken ( Şahika'nın hisseler yardım ettiği kadın) ikisi beraber oyun oynamış Şahika adını Ender yapmış Ender'inde soy adı önceden abisiyle evlendiği için Çelebi kalmış değiştirmemiş 2 tane Ender çelebi oldu orjinaliyle evlenicem derken Şahika olan Ender Çelebiyle evlendi ama adam Şahika'yı ölü sanıyordu
hasan ali ender ve şahikayı kandırarak hisselerini almıştı bunlarda hasan alinin şahikayı denize attığı fotoğraf ı, videosu var polise veririz diye tehtid ettiler hisselerin üzerinde şerh olduğu için ender evlenecekti ama şahikayla ender oyun oynadı hasan aliye
Oğlum ne dıyon lan anlamıyorum banane diziden leş bir dizi hadi bb
İzlemiyorum hiçbirinide tanımıyorum.
Yıldız
iyi hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar