Sevgilimin Netflix geçmişini görmez olaydım, ne yapayım?

erkek arkadaşıma kendi Netflix hesabımın şifresini vermiştim film falan izler diye neyse bu
sürekli savaş - aksiyon filmleri izliyordu.. biliyorsunuz orda da film tam bitmeden çıkınca devam et diye çıkan bir kısım var bende orda görüyordum kaldırmıyordu onları hiç saf. 🤓neyse bayadır sorun yok beraber kullanıyoruz
dün bi girdim o izleme yerinde +18 filmler sonuna kadar izlemiş bazılarını girdim filmlere nasıl diye sadece kızlar var p. o. r. tarzı ve baya 3-4 film bırakmış orda hepsi öyle o tarz filmler görünce bi çıldırdım içten içe izlediğini düşününce o kızları falan ne bileyim sonra onların hepsini sildim ordan çünkü Netflix hesabına ailemde giriyor herkesin kullanıcıları ayrı ama olur da benimkine geçseler beni lezbiyen sancaklar hey allahım gülsem mi 😂 ağlasam mı 😂 bide erkek arkadaşımda şifre olduğunu bilmiyorlar doğal olarak..🧐neyse.
ben bu olaya baya gıcık oldum acaba laf soksam mı “bir daha izlediğin şeyleri oradan kaldır da ben görmeyeyim bari” diye.. ne bileyim bi sinir oldum hayırdır falan sevgilimle 3 yıldır beraberiz o filmlerin içeriklerini okuyunca midem bulandı laf sokasım geldi tabi şimdi normal diyenler olacak ama bari görmeseydim ne yapayım siz olsanız ne yapardınız?
Sevgilimin Netflix geçmişini görmez olaydım, ne yapayım?