Diziler & Filmler Mucize Doktor İzliyor musunuz? Uzay_Mühendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır İzlemeyi düşünüyorum İzlemeyi düşünmüyorum Eveeet nedir? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mucize Doktor İzliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Hukukcu_Adayi Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Hayır. Başroldeki oyuncunun oyunculuğunu beğenmiyorum. 0 5 Yorumla Uzay_Mühendisi +1 yıl Nasıl beğenmiyorsun puahahahh Yorumla Hukukcu_Adayi +1 yıl Komik olan ne? Beğenmek zorunda mıyım? Gözlerini fal taşı gibi açıp fıldır fıldır döndürmesi beni rahatsız ediyor. Yorumla Uzay_Mühendisi +1 yıl Çünkü otizimli o, onun yaptığı oyunculuğu çok çok az kişi yapar hakkını yeme puhahah Yorumla Hukukcu_Adayi +1 yıl Otizmli olduğunun farkındayım ama her otizmli olmak böyle davranmıyor. Hakkını yemiyorum bir seyirci olarak beğenmediğimi ifade etme özgürlüğüm olduğunu düşünüyorum. Yorumla Uzay_Mühendisi +1 yıl Biliyorum efendim fakat hakkını yediğinizi düşünüyorum. Yorumla
Luckheart Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Bunu. Amerikan versiyonundaki çocuk çok iyi oynuyor valla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır. Başroldeki oyuncunun oyunculuğunu beğenmiyorum.
Nasıl beğenmiyorsun puahahahh
Komik olan ne? Beğenmek zorunda mıyım? Gözlerini fal taşı gibi açıp fıldır fıldır döndürmesi beni rahatsız ediyor.
Çünkü otizimli o, onun yaptığı oyunculuğu çok çok az kişi yapar hakkını yeme puhahah
Otizmli olduğunun farkındayım ama her otizmli olmak böyle davranmıyor. Hakkını yemiyorum bir seyirci olarak beğenmediğimi ifade etme özgürlüğüm olduğunu düşünüyorum.
Biliyorum efendim fakat hakkını yediğinizi düşünüyorum.
Bunu. Amerikan versiyonundaki çocuk çok iyi oynuyor valla
1 bölüm baktım saçma geldi.
Hayır
Hayır
izlemiyorum
hayır
Hayır
Evet
Hayır