Diziler & Filmler Arkadaşlar, sizce Jetli nasil? YarenPolatt Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hem oyunculuk olsun hem tip olarak olsun...Bence sempatik ve yakışıklı idi...Bir zamanlar cok beğeniyordum hep izlerdim.En beğendigim filmi beşikten mezera idi... Arkadaşlar, sizce Jetli nasil? Cevapla Film Soruları Oyun Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Toyppie_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Jet li bence oyunculuğu en iyi başaran aktörlerden biri ve evet tip olarak da gayet yakışıklı. İlk filmi olan Shaolin Temple'da başrol oynamıştı. İlk yönetmenlik denemesi Born to Defense'idi. Bu adamı hatırlamak / bilmek için bu ikisi yeterli bence. 1 1 Yorumla YarenPolatt +1 yıl Evet oyunculuğu cok başarılı ve cook yakışıklı Yorumla
Asel_Aleyna_61 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Fena sayılmaz ama filmlerini seviyorum. 2 2 Yorumla Asel_Aleyna_61 +1 yıl EİG teşekkür ederim 😊🤗😘 Yorumla YarenPolatt +1 yıl Rica edrm knkm😘 Yorumla
Güzelbirkalp Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Sevimli bir adam bence☺️ Filimlerini de severek izlerdim 1 0 Yorumla
berkayalperdogan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Jetli cool bir adam gerçekten ama şu ana kadar hiçbir filmini izlemedim 1 0 Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Jackie chan bence daha iyi ufaklık. Ama jet li de fena sayılmaz. 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 358 cevap paylaştı. jackie chan filmleri adam süper, jetliden daha fazla beğenirim 0 0 Yorumla
MisterZaza Takip Et Xper 7 Yaş: 89 , eic 99% +1 yıl Sen de nerede bı psikopat onu buluyosun ha 1 1 Yorumla YarenPolatt +1 yıl Zevkim bu knk napim😄 Yorumla
Cevdbdj Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Fena değil ama biz Türkiye'nin erkekleri daha yakisikli 0 11 Yorumla YarenPolatt +1 yıl Türk erkeklerini sormadim canm Yorumla Cevdbdj +1 yıl Canımı bana canım deme🙄 Yorumla YarenPolatt +1 yıl Amaaan demeseydim bee Yorumla Cevdbdj +1 yıl Acaip bir kisligin var 🙄 Yorumla YarenPolatt +1 yıl Seninde 🤗 Yorumla Cevdbdj +1 yıl Ben kendimi dewid beckham la kiyasliyorum ama😀 Yorumla YarenPolatt +1 yıl Cok ciddi soruyom bu özgeni nerede buluyon. Yorumla YarenPolatt +1 yıl Özgüveni Yorumla Cevdbdj +1 yıl Birşey yapmak istediğim zaman veya soyliyecegim zaman iki kez düşünmüyorum direk yapıyorum ve bu yüzden böyleyim🙂 Yorumla Cevdbdj +1 yıl Ya hakında birşey merak ettim asyalı tipli erkekleri çekici buluyomusun Yorumla YarenPolatt +1 yıl Hmm anladm Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 303 cevap paylaştı. Li adamın soy adı o yüzden ayrı yazılır. 0 1 Yorumla YarenPolatt +1 yıl tamam öğretmenim bir daha olmaz🙄 Yorumla
En İyi Cevaplar