Az önce Son Durak 3'ü seyrettim de aşırı korktum ya cidden bu Solaryum merkezlerinde böyle bir ihtimal var mı 😬
Bir de işin kötü yanı güvenlik amaçlı içerden kapıyı kitleyenler varmışta ya o tabut gibi şey açılmazsa içinde kalırsan? Nasıl yardım istiycen bence çok korkutucu bir ihtimal oralar nasıl yerler önlemleri neler bilen varsa anlatabilir mi çok merak ediyorum...😆
Bir de işin kötü yanı güvenlik amaçlı içerden kapıyı kitleyenler varmışta ya o tabut gibi şey açılmazsa içinde kalırsan? Nasıl yardım istiycen bence çok korkutucu bir ihtimal oralar nasıl yerler önlemleri neler bilen varsa anlatabilir mi çok merak ediyorum...😆
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
daha yeni mi izledin onu ben nerdeyse bebekken izlemiştim o filmden sonra solaryuma gidenlerin sayısı ani oranda düşmüştü ama realitede oyle riskler olduğunu sanmıyorum bi defa bile solaryumdan olen duyduk mu hayatımızda hayır
Yok yeni izlemedim ya en az 12 sene önce izlemiştim zaten sadece öylesine bi nostalji takılmak istedim bugün 😄
Olabilir. Yürürken ayakkabının bağcığına basıp kafanı yerde ki inşaat demirine geçirebilirsin
Evet. Bu da bi ihtimal tabi ona kalırsa klişe ama yürürken kafana bir saksı düşüpte ölebilirsin yalnız benim dediğim solaryumda ölme ihtimalinin fazla olup olmadığı
Bence düşük bir ihtimal
Yok imkansız
Nedenki kapak açılmama gibi bir ihtimal yok mu?
neden kapak açılmasın kapağın neden kilit sistemi olsun ki
Ne bileyim çöker möker üstüne bişey düşer oturur belki
knk solaryumda seni zencileştiren hede uv ışınları öyle fırındaki gibi rezistans yok yani istesen de yanarak ölemezssin.