Diziler & Filmler Hangi Marvel karakteri favoriniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisi? Bence IRON MAN Kaptan Amerika Iron Man Hulk Thor Spiderman Doctor Strange Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi Marvel karakteri favoriniz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bilemiyorumartıkın Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 57% +1 yıl Thor adamdır kardeşi de beladır jsidiaoaidjz en sevmedigim de Iron Man sıktı çünkü 😀 0 0 Yorumla
Leternite Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Çocuk filmleri bunlar 0 15 Yorumla bilemiyorumartıkın +1 yıl bi bitmediniz Yorumla Leternite +1 yıl @bilemiyorumartıkın biz olmasak siz hiçsiniz Yorumla bilemiyorumartıkın +1 yıl tamam üzme beni hadi Yorumla Leternite +1 yıl @bilemiyorumartıkın çocum hadi uyku vaktin Yorumla bilemiyorumartıkın +1 yıl ağlıyorum Yorumla Leternite +1 yıl @bilemiyorumartıkın emziği ağzına vereyim dur Yorumla bilemiyorumartıkın +1 yıl bilim kurguya çocuk filmi dedigin için Yorumla Leternite +1 yıl @bilemiyorumartıkın marvel var şu an burda bilim kurgu çok geniş Yorumla bilemiyorumartıkın +1 yıl bence emzik sana daha çok gerekli koca oğlan belki cahilceyi daha az konuşma firsatin olur Yorumla bilemiyorumartıkın +1 yıl sonuç olarak bilim kurguya cocuk filmi dedin Yorumla Leternite +1 yıl @bilemiyorumartıkın marvella örneğin westworld dizisi bir mi? Yorumla bilemiyorumartıkın +1 yıl sana göre öyle sadece belki baskasina gore tam tersidir Yorumla Leternite +1 yıl @bilemiyorumartıkın haklı çıkmak için kıvırma işte ikisi çok farklı yapıda Yorumla bilemiyorumartıkın +1 yıl al işte tamam dostum sen hakli ol yazik kafana Yorumla Leternite +1 yıl @bilemiyorumartıkın komiksin Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Hulk Thanos ve Strange 0 0 Yorumla
Testr Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 310 cevap paylaştı. Hulk ve Thor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Thor adamdır kardeşi de beladır jsidiaoaidjz en sevmedigim de Iron Man sıktı çünkü 😀
Kaptan Amerika çook yakışıklı çünkü
Çocuk filmleri bunlar
bi bitmediniz
@bilemiyorumartıkın biz olmasak siz hiçsiniz
tamam üzme beni hadi
@bilemiyorumartıkın çocum hadi uyku vaktin
ağlıyorum
@bilemiyorumartıkın emziği ağzına vereyim dur
bilim kurguya çocuk filmi dedigin için
@bilemiyorumartıkın marvel var şu an burda bilim kurgu çok geniş
bence emzik sana daha çok gerekli koca oğlan belki cahilceyi daha az konuşma firsatin olur
sonuç olarak bilim kurguya cocuk filmi dedin
@bilemiyorumartıkın marvella örneğin westworld dizisi bir mi?
sana göre öyle sadece belki baskasina gore tam tersidir
@bilemiyorumartıkın haklı çıkmak için kıvırma işte ikisi çok farklı yapıda
al işte tamam dostum sen hakli ol yazik kafana
@bilemiyorumartıkın komiksin
Hulk Thanos ve Strange
Hiçbiri bir wolverine değil
Tony Stark bey
Hulk.
Black widow 😍
Benimde iron Man
İron 💪
Hulk ve Thor