Diziler & Filmler Venom filmini izledim de bunun 2 si ne zaman çıkar acaba? gfdhfgh Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2021 diye görünüyo da fragman falan var linkini bulabilecek bir babayiğit var mi Güncellemeler+1 yıl 25 hazirana ertelenmiş sanirim Venom filmini izledim de bunun 2 si ne zaman çıkar acaba? Cevapla Film Soruları Fal Soruları Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mehmetM3400 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çekimler ertelendiği için yıl sonuna ya da 2022 ye ertelenebilir 0 15 Yorumla gfdhfgh +1 yıl Ama ben çok sevmiştim neyse artık sinemada izlemek kısmet olur ☹ Yorumla mehmetM3400 +1 yıl Umarım ben de sevmiştim güzel filmdi eminemin venom şarkısı da baya iyiydi filmin sonundaki Yorumla gfdhfgh +1 yıl Ya ben venomun kendisine düştüm çok tatlis sbsbs Yorumla mehmetM3400 +1 yıl İlk defa venoma tatliş diyen birini görüyorum aeljnubdşuıadg Yorumla gfdhfgh +1 yıl Eddie (sanirim) yani o içine girdiği kişi ile girdiği diyaloglar samimiyeti sonunda oldu sanmam baya bi duygulandırdı 😂 Yorumla mehmetM3400 +1 yıl Garip bir şey içime girse ve benimle dostane konuşsa bana da samimi gelir özelim kalmamış zaten her şeyi görüp biliyo tabi samimi olur ben olsam ben de aramı iyi tutardım🤣🤣🤣🤣 Yorumla gfdhfgh +1 yıl O kız başta kötü sandim ama o bile gönlümü fethetti dbdnd Yorumla mehmetM3400 +1 yıl Bu tarz filmleri seviyorsun herhalde Yorumla gfdhfgh +1 yıl Yes Yorumla gfdhfgh +1 yıl Int im gitti kb Yorumla mehmetM3400 +1 yıl Filmlerle ilgili konuşmayı severim bir ara konuşabiliriz istiyorsan Yorumla gfdhfgh +1 yıl Olabilir ama şimdi uyuyacam Yorumla gfdhfgh +1 yıl Ben mesaj atamıyorum sen atarsan sevinirim Yorumla mehmetM3400 +1 yıl Tamamdır uyuycam dediğin için atmadım yarın atarım : ) Yorumla gfdhfgh +1 yıl Uykum kaçtı shsbs Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Çıkacağı kesin ama ne zaman belli değil 0 1 Yorumla gfdhfgh +1 yıl Başta başka ülkelerde cıkmış bizde çıkmamış zannett8m ama neyse artık çıkınca paraya kıyıp sinemada izleriz Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 894 cevap paylaştı. Bu sene çıkmayabilir 0 3 Yorumla gfdhfgh +1 yıl Koronadan dolayı sanirim sürekli erteleniyo Yorumla TayyarRA +1 yıl Ebet 2022 olabilir ama Yorumla gfdhfgh +1 yıl Son tarih 25 haziran demişler ama bilmiyorum neyse artık kısmet sinemada izlemeye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çekimler ertelendiği için yıl sonuna ya da 2022 ye ertelenebilir
Ama ben çok sevmiştim neyse artık sinemada izlemek kısmet olur ☹
Umarım ben de sevmiştim güzel filmdi eminemin venom şarkısı da baya iyiydi filmin sonundaki
Ya ben venomun kendisine düştüm çok tatlis sbsbs
İlk defa venoma tatliş diyen birini görüyorum aeljnubdşuıadg
Eddie (sanirim) yani o içine girdiği kişi ile girdiği diyaloglar samimiyeti sonunda oldu sanmam baya bi duygulandırdı 😂
Garip bir şey içime girse ve benimle dostane konuşsa bana da samimi gelir özelim kalmamış zaten her şeyi görüp biliyo tabi samimi olur ben olsam ben de aramı iyi tutardım🤣🤣🤣🤣
O kız başta kötü sandim ama o bile gönlümü fethetti dbdnd
Bu tarz filmleri seviyorsun herhalde
Yes
Int im gitti kb
Filmlerle ilgili konuşmayı severim bir ara konuşabiliriz istiyorsan
Olabilir ama şimdi uyuyacam
Ben mesaj atamıyorum sen atarsan sevinirim
Tamamdır uyuycam dediğin için atmadım yarın atarım : )
Uykum kaçtı shsbs
Çıkacağı kesin ama ne zaman belli değil
Başta başka ülkelerde cıkmış bizde çıkmamış zannett8m ama neyse artık çıkınca paraya kıyıp sinemada izleriz
Bu sene çıkmayabilir
Koronadan dolayı sanirim sürekli erteleniyo
Ebet 2022 olabilir ama
Son tarih 25 haziran demişler ama bilmiyorum neyse artık kısmet sinemada izlemeye