Bugüne kadar çok sitcom izlediğimi söyleyemem; Friends, That 70s' Show ve HIMYM izledim. Şahsi favorim Friends :D Tabii diğerlerini de seviyorum.
Bana önerebileceğiniz sitcomlar var mı? Kısa olursa çok çok sevinirim ama uzun da olur, onu da listeme eklerim =)
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
35Kesinlikle 👌🏽
@beton_kafa13 that's what she said (bir daha :D)
:D
Şu an üniversite sınavına hazırlandığım için uzun şeylere başlamamaya özen gösteriyorum :") Ama bir kazandım mı kesin başlayacağım :D Teşekkürler öneri içinn :)
@melancholicsoul
bunu bağımsız izleyebilirsin
birkaç şey sürece bağlı onun dışında ayrık bölümler de mi @EndülüslüSantiago
@beton_kafa13 that's what she said :D
Doğru diyor birkaç bölüm dışında hepsi birbiriyle alakasız gibi, karakterleri bil yeter :D
Yani herhangi bir sezondan herhangi bir bölüm izleyebilir miyim?
Çok karıştırmadan yapabilirsin ama o onu demiyor, ara ara sırayla izleyebilirsin diyor, önceki bölümü unutsan da bir şey kaybetmezsin
İlk sezonu baştan sona izle derim, anla karakterleri diye, sonrası istediğin gibi yap :D
yee that is what @EndülüslüSantiago said. : D
Anladımmm ikinize de teşekkür ederimmm =)
kahkaha atmadığın ama çok komik kara mizah var aşırı iyi micheal scott adamım
Kara mizah en sevdiğim =) Teşekkürlerr
rica ederim
HIMYM da severim, hatta ilk izlediğim sitcomdu. HIMYM daha çok sevenlere de saygı duyarım, ama Friends bana daha kaliteli, daha yaratıcı geliyor ve oyuncuları da daha samimi geliyor açıkçası. Sevmediğim tek bir karakter bile yok... Ama HIMYM'nin ne yazık ki finali de, karakterleri de sinirlerimi az bozmadı.
Ben HIMYM izleyim dedim sıkıcı geldi kapattım herhalde Friends’den sonra izlediğim için öyle oldu. Çoğu kişi HIMYM seviyor şaşırıyorum bu duruma.
Evet ben be biraz şaşırmıyorum değil ne yalan söyleyeyim 😅 Bazen düşünüyorum, acaba ilk Friends izlemiş olsaydım sonra HIMYM izleyebilir miydim diye... Ama yok, cevap hep olumsuz. 🤷🏻♀️
Profilinde Effy var, Skins de mi izledin yoksa? 🥺
Emin ol izleyemezdin😂😂
Evet çok severim.
Sonunda Skins izleyen birisi çıktı karşıma... Kime sorsam izlememiş, yok dizi uzunmuş... Ben de bu yakınlarda bitirdim. Şimdiye kadar izlediğim en doğal ve en iyi gençlik dizisi, net.
Evet ilk dört sezon çok güzeldi. Diğer sezonları izlemedim ama favorim birinci ve ikinci sezon o kadar samimi ve komiklerdiki.
Kesinlikleee ilk 2 sezonun jenerasyonu haaaarikaydı... Ben biraz final sezonunda sıkılmıştım, onun dışında 5. ve 6. sezonu da sevmiştim açıkçası. Favori shipim o sezonların jenerasyonundandı =)
Benim favorim Cassie ve Sid çok tatlılardı ya keşke mutlu sonla bitseydi.
7. sezonda kapalı bir şekilde bahsi geçiyordu ama belki ilerde izlersin diye spoiler vermeme amaçlı yazmıyorum başka bir şey :/ Benim favorim Rich ve Grace'di bu arada <3
İzledim o bölümü onlara özel diye maalesef istediğim gibi olmadı💔 Senin favorini de merak ettim o sezonlara da bakayım bari belki izlerim
Ben de hayal kırıklığına uğramıştım açıkçası. Ama Effy'nin özel bölümünün etkisinden çıkmam zaman almıştı. Müsait olunca izle derim, benim hoşuma gitmişti :)
Bilmiyordum teşekkür ederim izleyeceğim.
Rica ederimm :)
teşekkürlerr
rica ederim
Tabii olabilir zevkler görecelidir : )
Teşekkürlerr
Rica ederimm
jet sosyete
Teşekkürlerr
Rica ederim