Five Feet Apart Justin Baldoni tarafından yönetilen, Mikki Daughtry ve Tobias Iaconis tarafından yazılan 2019 Amerikan romantik drama filmi. Film, kistik fibrozdan muzdarip Claire Wineland'dan ilham aldı. Haley Lu Richardson ve Cole Sprouse, her zaman belirli bir mesafede kalmaya zorlanmasına rağmen bir ilişki kurmaya çalışan iki genç kistik fibroz hastasını canlandırıyorlar. Film, 15 Mart 2019'da LBS gate aracılığıyla CBS Films tarafından Amerika Birleşik Devletlerinde yayına girdi. Film, eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı ve dünya çapında 91 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Romantik dram olan bu filmi çok sevmiştim. <3 :) Filmler daima bana ilham vermiştir.
Bugün ne izlemeliyiz? Hem romantik hemde dram dolu filmleri sever misiniz? Bu konuda ki tavsiyeleriniz nelerdir?
1-Nocturnal Animals 2-Hands of Stone 3-Hoosiers 4-The Shining 5-Ronin 6-The Good, the Bad and the Ugly 7-Focus 8-Allied 9-Anthropoid 10-The Infiltrator 11-Fantastic Beasts 12-Lucky Number Slevin 13-Hacksaw Ridge 14-The Autopsy of Jane Doe 15-O Brother, Where Art Thou? 16-Jack Reacher: Never Go Back 17-Arrival 18-Zero Days 19-War Dogs 20-Casulties Of War 21- Gone Baby Gone 22-Free State of Jones 23-Deepwater Horizon 24-Riphagen 25-Inferno 26-The Accountant 27-Taxi Driver 28-Henry: Portrait of a Serial Killer 29-Nóż w wodzie 30-The Fear of 13 31-Spectral 32-The Usual Suspects 33-Ben-Hur 34-The Magnificent Seven 35-Into the Inferno 36-Hell or High Water 37-Snowden.
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Bugün ne izlemeliyiz? Hem romantik hemde dram dolu filmleri sever misiniz? Bu konuda ki tavsiyeleriniz nelerdir?