Yks öğrencisiyim. Yks yılında böyle şeylerle uğraşmamam gerekir tabii. Ama evde o kadar daraldım ki, danistigim her insan "kendine bir hobi edin" dediler. Ben de bunda iyi olduğumu hissediyorum. Çoğunlukla uzak doğu dizileri falan izliyordum, bu yüzden hem o diziler hakkında yorum yazarım, hem de bu yksyi atlatınca dizi çeviririm veya webtoon çeviririm diye düşünüyorum. Neyse işte
Kendime açacağım bu sitenin adını ne koymalıyım?
Yaratıcı, kızsal, ne bipeyim kulağa hoş gelen isimler söyler misiniz?
Bu arada wordpress mi daha iyi? google'>n bloggerı mı? Hangisinden açmalıyım?
Teker teker sorularıma cevap verirseniz sevinirim ^^
Kendime açacağım bu sitenin adını ne koymalıyım?
Yaratıcı, kızsal, ne bipeyim kulağa hoş gelen isimler söyler misiniz?
Bu arada wordpress mi daha iyi? google'>n bloggerı mı? Hangisinden açmalıyım?
Teker teker sorularıma cevap verirseniz sevinirim ^^
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İzledegel
Önerimleizle
İzlemedengecme
Filmeraki
Dizizlemek
Ben olayi tam anlamadim. Hobi olarak film/dizi onermek ne oluyor, yani ben size simdi bir dizi onersem o diziyi izleyecekmisiniz sadece yoksa bi yorum sitesi acip izleyip diziyi actiginiz siteden mi yorumlayacaksiniz?
son dediğiniz gibi aynen. Tam anlatamadım ama yorum sitesi gibi diyelim, arada dizi çevirip koyacağım onun gibi
Hee yani yorumlardan ayri bide ara sira kendiniz de mi dizi cekmek istiyorsunuz? Yani bu dizi ne kadar profesyonelce olacak, oyle kendi imkanlarinizla cekilecek dizi/filmler mi yoksa baya ustune dusup kaliteli mi yapmak istiyorsunuz.
Bende mesela bir tane malezya dizisi var baya hayran kalmistim, 16 bolumluk her bolum 40-45dk civari suruyor, altyazi falan ekli...
Kanki işte alacan diziyi allah ne verdiyse ingilizceden türkçeye arada cevitip koyacan işte. Alt tarafı bir site ismi öner dedim. d
Ya sen dizi cevirmek deyince "translate" mi diyon, bende dizi cevirmek deyince aklima dizi cekmek gibi diyon saniyom, yok valla o tarz hic bilmiyom😅
Kadraj.
Bas çevir 😄