Çaba göstericem bilmiyorum ama dizi beni çok etkiledi orda iyi ve kötü yer olarak gösterilmiş. Yani dizi gereği tabikide her şey kurgu ama bilmiyorum cennet ve cehennem var niye kendimizi huzursuz edelim ki iyi şeyler yapıp rahatlamak yerine kötü şeyler yapıp cehenneme gidelim ki çok rahatladım şuann kscanlarr önce kendinize sonra çevrenizfekilere iyi davranın seviliyorsunuz diziyi öneririm ❤️
Güncellemeler
+1 yıl
Kötü şeyler yapıp cehenneme niye gidelim ki diyecektim pardon
The good places diye bir dizi izliyorum 2 gündür daha doğrusu sitcom tarzında, ve şuanda daha iyi bir insan olabilmek için?
Vay Bee senin adına gerçekten çok sevindim bende aslında aşırı derecede yabancı dizi izledim ve bana çok şey kattı özellikle bazı diziler. Yani şu an izler miyim bilmem ama illaki bir gün izlerim herhalde 🙂
Teşekkür ederim :) bende yabancı dizi izlemekten keyif alıyorum ama etkisinde kaldığım oluyor bazen hahahshs ama ilk defa bir dizi bana bir şeyler kattı ve şu an ciddi anlamda huzurluyum kendimi hafiflemiş ve iyi hissediyorum :)
Ne demek rica ederim 😊 bendede oluyor yani özellikle Ban çok şey katan mesela Friends var ki çok seviyorum hoş dizi. Ki daha çok dizi var. Ben mesela öyle kitap okumam ama dizi çok izledim ve izliyorum. 😊
Kitap okumayı seviyorum ama alışkanlık edinemiyorum maalesefkii Friends i duymuştum ve merakta ediyorum netflix im bitince internetten friends e başlıcam umarım bana da bir şeyler katar :)
Bende okumak istiyorum ama pek okuyamıyorum bilmiyorum o kısmı. Yani bak Friends şahsen bana çok şey kattı özellikle arkadaşlık konusunda. Yani her bölümünde gülmekten başka çok fazla şey kattı bana. O yüzden gerçekten çok seviyorum favori dizim mi dersen aslında değil ama yinede benim için çok önemli bir dizi
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > The good places diye bir dizi izliyorum 2 gündür daha doğrusu sitcom tarzında, ve şuanda daha iyi bir insan olabilmek için?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yalnız bu soru değil ldpspsps
Evet değil içimden geldiği için paylaşmak istedimm
Evet iyi güzel de üzgünüm ama bu kalkar gibi yaa
Tüh neyse yapıcak bir şey yok :)) huzur doluyum
Bak buna sevindim aslında bu diziyi çok duydum ama izlemedim aslında zamanında 🙂
Kesinlikle tavsiye ederim hem akıcı, hem keyifli ve sanırım bana bir şeyler de kattı hayat kısa ve hayatımı iyi şeyler yaparak değerlendiriceğim 😇
Vay Bee senin adına gerçekten çok sevindim bende aslında aşırı derecede yabancı dizi izledim ve bana çok şey kattı özellikle bazı diziler. Yani şu an izler miyim bilmem ama illaki bir gün izlerim herhalde 🙂
Teşekkür ederim :) bende yabancı dizi izlemekten keyif alıyorum ama etkisinde kaldığım oluyor bazen hahahshs ama ilk defa bir dizi bana bir şeyler kattı ve şu an ciddi anlamda huzurluyum kendimi hafiflemiş ve iyi hissediyorum :)
Ne demek rica ederim 😊 bendede oluyor yani özellikle Ban çok şey katan mesela Friends var ki çok seviyorum hoş dizi. Ki daha çok dizi var. Ben mesela öyle kitap okumam ama dizi çok izledim ve izliyorum. 😊
Kitap okumayı seviyorum ama alışkanlık edinemiyorum maalesefkii Friends i duymuştum ve merakta ediyorum netflix im bitince internetten friends e başlıcam umarım bana da bir şeyler katar :)
Bende okumak istiyorum ama pek okuyamıyorum bilmiyorum o kısmı. Yani bak Friends şahsen bana çok şey kattı özellikle arkadaşlık konusunda. Yani her bölümünde gülmekten başka çok fazla şey kattı bana. O yüzden gerçekten çok seviyorum favori dizim mi dersen aslında değil ama yinede benim için çok önemli bir dizi
Anladım, tavsiyeler için teşekkür ederimm güzel bir sohbetti, iyi geceler dilerim arkadaşım :)
Ne demek rica ederim benim için de çok güzel bir sohbeti. Sağol bende sana iyi geceler dilerim kardeşim 🙂