herkese merhaba bi 2-3 ay önce The Walking Dead dizisine başlamıştım dizi2plus diye bi site vardı ordan izliyordum ama site artık açılmıyor. 4. sezon 2. bölüme kadar izleyebildim. Dizinin geri kalanını netflix de buldum ama ben diziyi ücret ödemeden izlemek istiyorum. Bildiğiniz başka bi site falan varsa önerir misiniz.
Bir de ben zombi dizilerini , filmlerini çok seviyorum. Neredeyse tüm zombi dizilerini izledim. Ama başka önerdiğiniz zombili bi dizi veya film varsa önerir misiniz. Şimdiden herkese teşekkür ederim :))
Bir de ben zombi dizilerini , filmlerini çok seviyorum. Neredeyse tüm zombi dizilerini izledim. Ama başka önerdiğiniz zombili bi dizi veya film varsa önerir misiniz. Şimdiden herkese teşekkür ederim :))
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Selam dizipet. com yaz bu siteye the walking dead var hem türkçe hemde altyazıli bir sekilde var telifli diziler bu sitede bu siteyi bulmak çok zordu teşekkür etmek istersen @ahmetbozdas_09 instagramdan edebilirsiniz iyi günler game of thrones bile var bu arada
fear the walking dead var o da twdnin yan sanayisi gibi zombi virüsünün ilk çıktığı zamanı anlatıyor
evet onu da izledim 6. sezon 7. bölüme kadar yayınlanmıştı bi sitede
twdyi nette bulman çok zor telif yemişti en son
hmm anladım. Teşekkürler :))
site linki var ve tüm sezon ve bölümler sorunsuz çalışmakta
gerçekten mi? hangi site?
www.dizibox.vip/.../
ben bu diziden bahsetmiyordum , teşekkürler :))
onu da buldum hadi yine iyisin son bölüme kadar 😄
onun yanı sıra bütün netflix blu tv exxen dizileri filmleri var
vaz mı geçtin izlemekten
evet oralarda olduğunu biliyorum ama ücret ödemeden izlemek istiyorum ben diziyi.
ya orda değil be ordaki tüm içerikler dr vereceğim site de var hep beleş
https://dizipet.com/dizi/the-walking-dead-full bak burada aradığın her şey beleş bir şekilde var ne istersen
sezonlukdizi izle sitesine gir belki orda bulursun
baktım yoktu, teşekkürler :)
birşyedegil kolaygelsin :D
kolay gelmiyor hrjederfhejerh çok aradaım ama bulamadım maalesef
ghsfdgkjhs
netflix yok mu kank
yok maalesef
sana birşey diycem diziyi ben heralde dizinin dort sezonunu izledim yanlış olmasın ama çok saçma geldi daha ilk bölümden
ben zombi hayranı biriyim o yüzden böyle dizileri çok seviyorum qjwsdfhrej gelecekte böyle bi şeyler falan olursa hazırlıklı olayım diyorum qyhefujedfhr ve bende maalesef 4. sezona kadar izleyebildim sonra dizi telif yedi sitelerde daha da izleyemedim
Dizilla galiba sitenin adı
baktım yoktu , teşekkürler :))
dünya kadar site var yav
var ama sadece 3 sezona kadar veriyolar benden ondan sonrasını arıyorum.
Watched a bi bak
baktım orada da yoktu , teşekkürler :))
Shamp diye bisey vardi bide galiba iyleydi adi emin degilim
bulamadım maalesef, teşekkürler
Rica
diziizle miydi neydi öyle bisey vardi
baktım bulamadım , teşekkürler :)
selçuk sports’ta istediğin diziyi bulabilirsin
siteye baktım ama dizilerle , filmlerle alakası olan bi site değil. Maçla alakalı?