Arkadaşlar, annem de ben de bayağı seviyoruz korku filmi izlemeyi. Ama takdir edersiniz ki filmlerin içinde çoğu zaman cinsellik oluyor, eh aileyle de izlenince garip bir ortam oluşuyor. Varsa bildiğiniz olabildiğince cinsellikten uzak korku filmleri, yazar mısınız?
Arınma gecesi, the boy tarzı olursa çok iyi olur. Yani cinliden çok kesmeli biçmeli ya da hafif paranormal olaylı. Umarım anlatabilmişimdir, şimdiden önerileriniz için teşekkürler :)
Arınma gecesi, the boy tarzı olursa çok iyi olur. Yani cinliden çok kesmeli biçmeli ya da hafif paranormal olaylı. Umarım anlatabilmişimdir, şimdiden önerileriniz için teşekkürler :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
arınma gecesinde sıkıntı yok ama 2 insanın kendi rızasıyla seks yapması garip yani. tuhafsınız.
Benlik bir sıkıntı yok. İnsan öyle sahne gelince utanıyor, ister istemez gergin bir ortam oluşuyor bir şekilde. Garip derken yaptıklarına değil, ortamı kastetmiştim ki bunu anladığınızı varsayıyorum, buna rağmen yargılamayı ne de çok seviyorsunuz.
adamın kafası koparken sıkıntı yok sekste gergin ortam oluşuyorsa sizin sorunlarınız var demektir.
Daha demin yazmistim 4 tane kadar baska bi ablaya, dur onlari bulim atim
The conjuring: 1-2 (3. seneye geliyor)
Sinister: Bunun ozellikle 2. guzeldi yanlis hatirlamiyorsam 4 cocukla olan..
Insidious: 1-4 hepsini mi izledim ve guzel mi hatirlamiyom ama izlemistim iyidi yani. Denersin
The ring:
Valla emin degilim tam olarak da hatirlamiyom biraz oluyor cunku izleyeli, genel olarak korku filmi uzun zamandir izlemedim. Ama sanmiyom oyle oldugunu...
Kesmeli bicmeli demisin simdi gordum var oyle cok guzel bi film kac kere izledim serisini ama bilemedim simdi onerim mi onermiyim mi. Yamyam filmi valla insanlari yakalayip el kol bacak dograyip yiyorlar hem zevkli hem insanin ici gidiyo cok iyi ya😅
Söyle söyle sorun yok :D bu arada çok teşekkür ederim öneriler için, kesinlikle bakacağım
"Wrong turn"
kesinlikle izlenmesi gereken bi film valla insan hem heyecan icinde oluyor cunku acaba simdi nerden cikacak bu manyak psikopat yamyamlar ayni zamanda adamin organlarini kesip cig cig yemeleri de guzel oluyor hahahaa😂😂 Soyle diyim filmin 1-6 kadar serisi var (7. seneye cikiyormus hatta fragmani daha 5 gun kadar once cikti yeni kesfettim bende) ve her serinin genellikle ilk baslarinda ilk sahnelerinde cinsellik oluyor hani mutlular seviyorlar birbirini sonra olan oluyor gibisinden, o yuzden hazirlikli olun derim kumanda elinde olsun hemen 20sn kadar ileriye atla. 1. den baslayin 6 ya kadar gidin, simdi den soylim nedense ozellikle 4. de filmin ortalarinda da bir kac kere daha oluyor siz ayarlarsiniz artik orayi ben soylim de, goz kapamalar falan kolay is🙈🤭😂
Baktin mi kiz😅
İzlemediyseniz it izleyin kesinlikle, pennywise sağ olsun cidden palyaço fobim oluştu 😂 Korku filmi sevmem ama izlersem de cinli perili olmasındansa gerilimli olmasını tercih ederim.
Korku filmlerinse cinsellik oluyor muydu ya 😂😂 Elm Sokağı kabusu sersini tavsiye ederim
IT baya güzel bir film tavsiye ederim
İzledik... yine de teşekkür ederim
Rica ederim ne demek
Ready or not olabilir sanırım
Dabbe serisi
Arka sokaklar
Us..
Bakacağım, teşekkürler
Orfanato