Evet, olması gerektiği gibi bitti.
Hayır, sonu böyle bitmemeliydi.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

ben rts okuyorum Türkan Şoray ayı düzenledik ve son film olarak bunu izledik ve tabi Türkan hanım da geldi. Hem biz öğrenciler hem kendisi de olması gerektiği gibi bittiğini dile getirdiler. Sevgi neydi sevgi emekti. Emeği seçti.
Türkan Şoray 'ın sonunda İlyas karakterini seçmesini istediğini dinlemiştim hocalarımdan. Kendi öyle demiş olabilir.
Cevap
7Cevap
Olması gerektiği gibi bitti bence. Eşini aldatmış bi adama dönecek değildi Asya haketti bence İlyas herşeyi.☺️
Bence böyle bitmemeliydi, rıza baba ve ekibi olay yerine gelmeliydi. Sonra hep birlikte merkeze geçmeliydiler
Müge Anlı da , Rıza babanın ekibine katılmalıydı
Devrimci adam emekçinin yanındadır bu nedenle cevabım sevgi emektir ✊😁
O dönemde (1977) kısıtlı imkanlarla film çekim aşamasında çok emek harcanmış sonunda emek (Cemşit) seçilmesi bundan dolayı olabilirmiş.
Nasıl bitti ki? Hepsi öldü mü?
Aşk mı , Sevgi mi? Film sonunda izleyicinin içinde şüphe bırakan, bir kadının seçim yapmak zorunda olduğu bir hikaye. 1977 yılından bu yana çok benimsenmiş film izlemek istersen tavsiye ederim. Ölüm yok :)
Sevgi emektir abi. Olması gerektiği gibi bitti.
O film öyle bitmemeliydi
Ilyas pismandi Boyle olmamaliydi. Iyilik yapti diye cocugun gercek babasindan vazgecmemeliydi
Bilmiyorum izlemedim ama güzel bitmiş gibi duruyor
Sonunun güzel mi kötü mü bittiği izleyiciye kalmış. Sonunda bir seçim var bunu nasıl değerlendirdiğinizi merak etmiştim
Olması gerektiği gibi bitti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?