Diziler & Filmler Ulan aynı ben dediğin psikopat dizi karakteri kim? yetersiziçerik Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Gün geçmiyor ki yeni dizi izlemeyelim, dizikolik olmayalım. İzleyip en psikopat bulduğunuz ve ulan aynı ben dediğiniz karakter hangisiydi?Ben Dexter olurdum heralde 💩 Ulan aynı ben dediğin psikopat dizi karakteri kim? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u fangoria Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,5b cevap paylaştı. piskopat değilim o sebeple özdeşleştiğim bir karakter yok 0 0 Yorumla
eskikafalıadam Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl ingilizce house bakmıştım türkiyedede hekimoğlu adıyla yayınlanıyor ilk bölümün ertesi gününde arkadaşlar içerisinde aynı sen gıbı meymenetsız dedıler merakla baktım azcık andırıyor sanki:D 0 0 Yorumla
hz-ornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Öyle bi karakter yok ama filmleri dahil edersek kesinlinlikle Joker. Batman'i de hiç sevmem zaten, uyuz herif... 1 0 Yorumla
askaquestionn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Aaa daha dün izledik kız bunu tesadüfe bak ama çok efsane değil mi çok havalı psikopat herif 😄😄 1 0 Yorumla
BenSeytanınElcisi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Dizi karakterini kendime örnek gösterecem kadar aciz değilim yoook yanii :d 0 0 Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Ses tonum ve hareketlerimi çoğu kişi kuzey güneydeki kuzeye benzetiyor 0 0 Yorumla
DahaSınavlarBitmedi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sürekli sinirli olan film karakteri var mı, yalnız kalmayı seven 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bir psikiyatrise görün ama kurtarılabileceklerden değilsin bence 0 0 Yorumla
kural_bilmez_01 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl kapak fotoğrafımdaki film. aynı ben, vur kaç taktiği yapıyor. evet. 0 0 Yorumla
byzrpzl Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 89% +1 yıl Lucifer benimki ayni ben 😂😂😂 2 1 Yorumla Ugurlarolsn +1 yıl +1 Yorumla
ugurBYZEUS Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl öyle bi film karşıma çıkmadı henüz :D :D :D 0 0 Yorumla
hayallerdebikız Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yok öyle bir karakter psikopat diilim 0 0 Yorumla
Krlnsn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Dexter kim açıkla bana. 0 1 Yorumla muratby +1 yıl Katil Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 352 cevap paylaştı. Kimse olmadi 0 0 Yorumla
Hiberk Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl John wick skdkkdkdkd 0 1 Yorumla Hiberk +1 yıl AA pardon dizi ise Walter White veya Ezel ldkdkdkdkd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
piskopat değilim o sebeple özdeşleştiğim bir karakter yok
ingilizce house bakmıştım türkiyedede hekimoğlu adıyla yayınlanıyor ilk bölümün ertesi gününde arkadaşlar içerisinde aynı sen gıbı meymenetsız dedıler merakla baktım azcık andırıyor sanki:D
Öyle bi karakter yok ama filmleri dahil edersek kesinlinlikle Joker. Batman'i de hiç sevmem zaten, uyuz herif...
Aaa daha dün izledik kız bunu tesadüfe bak ama çok efsane değil mi çok havalı psikopat herif 😄😄
Dizi karakterini kendime örnek gösterecem kadar aciz değilim yoook yanii :d
Ses tonum ve hareketlerimi çoğu kişi kuzey güneydeki kuzeye benzetiyor
Sürekli sinirli olan film karakteri var mı, yalnız kalmayı seven
Sen benim dexter im olabilirsin benden sana izin 😂
bir psikiyatrise görün ama kurtarılabileceklerden değilsin bence
aslında burhan altıntop gibi yaşamak istemişimdir hep.. bye
kapak fotoğrafımdaki film. aynı ben, vur kaç taktiği yapıyor. evet.
Lucifer benimki ayni ben 😂😂😂
+1
Thor’un kardeşi aynı ben çok mükemmel
Psikopat değil ama Lucifer olabilir :P
öyle bi film karşıma çıkmadı henüz :D :D :D
Yok öyle bir karakter psikopat diilim
Bütün psikopatlar aynı ben
Dexter kim açıkla bana.
Katil
Aşkı memnu nihal salağı
Dizilerdeki kötü kadınlar 👿👿
Psikopat sayılır mı bilmem de Poyraz karayel